Elbios Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 http://www.gamershell.com/download_6357.shtml co za dzień, już czwarte demo :wink: o grze : As it was announced, the single-player demo for Shadow Ops: Red Mercury (story) has been released. The demo includes a mission set in Syria, where you try to destroy anti-aircraft emplacements while battling terrorists Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4 Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 I już leci ... Trzeba obadać coto hehe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Dokładnie u mnie też :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Gra słaba, zero taktyki, biegnij i strzelaj... Zero interakcji z otoczeniem, grafika jakaś taka prosta, u mnie dostaje 5/10. Zaraz instalne Full Spectrum Warrior, to będzie giera, pozamiata wszystkie razem z tą kaszaną Terrorist Takedown :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 LOL totalna beznadzieja, nie ściągać :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 LOL totalna beznadzieja, nie ściągać :?Podsumowanie i temat do zamknięcia :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4 Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 To mówicie, że mi się beznadzieja ściągnęła? To aż mi się nie chce tego odpalić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
John M. Kane Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Dokładnie, nie warto odpalać. Gierka może usatysfakcjonuje jakiegoś 7-latka, góra. Słabizna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Dajcie spokój z taką gierka.Juz po screenach widać ze nic z niej nie będzie. a tak btw to to jest gierka ala Splinter Cell czy coś innego??? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4 Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Odpaliłem. Jasny gwint, jeżeli celem tej gdy jest to, aby maxymalnie zdezoriętować gracza celownikiem na pół ekranu i pokazującym skąd wróg nadchodzi i jeszcze niewiadomoco to udało im się. Usunięte z nieskrywaną radością z dysku. Tylko wykorzystanego łącza i czasu zmarnowanego żal ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Wyszlo juz demo tejze gierki i prosilbym o Wasze opinie/komentarze na jej temat. Dla niezorientowanych garsc screenoof PS1: Wersja dla XBOX zdobywa rekomendacje PS2: O zgrozo juz ponoc jest full na PC pozdro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Hmm, mam nadzieję, że nie będzie tak jak z Joint Operations - mega zapowiedzi a wyszła kupa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 pykalem w demo i powiem krotko grafika biedna ..tekstury kiepskie, wszystko jakies takie jednakowo naswietlone (abmbient light) brak porzadnego cieniowania. inteligencja przeciwnikow jest zerowa pogralem troszke poziewalem zapomnialem ...jesli pelna wersja bedzie podobna a zapewne bedzie to ciao bambino 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Mylę się, czy to ma być pierwsza gierka korzystająca z mocy 64-bitowych Athlonów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Swoja droga jest juz dostepny full i tak czytam recke z clika i zapowiada sie naprawde dobry fps,no nic,zobaczymy w praktyce juz niedloogo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Kolejny hicior a wy nic :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Kolejny hicior a wy nic :| i to ma byc to wielkie forum o grach?? Wysilcie sie troszq ludzie a nie ja zawsze musze wypowiadac sie pierwszy na temat kazdej nowej gry fps/tps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 :arrow: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=904...ight=shadow+ops :arrow: ta gra jest jednym z najwiekszych shitow w jakie gralem, naprawde beznadziejna gra :arrow: joint ops to swietna gra, a nie żadna kupa :wink: jest lepsza od battlefield vietnam. ale to tylko moje zdanie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Moze takie bylo demo a full jest 100% inny?? Tak to jest jak wszyscy sciagaja demo jakiejs gry,potem sie na niej totalnie zawodza w 90% gra jest zupelnie inna.Jutro bede mial dopiero okazje w nia pograc (dzis ide na turniej NFS 2 SE :) ) takze zdam wam relacje,ale znajac zycie gra bedzie spox tym bardziej,ze po screenach z wp mi sie podoba i nie wierze ,ze nie lubicie takiego typu gier,pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 gra jest kapa i koniec 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Ok,wreszcie moglem w to u siebie zagrac (mowie o wersji full) i moze mi tak laskawie powiecie,co Wam sie w tej grze nie podoba? Ma przyzwoita grafike,akcja sie toczy szybko,gra jest troche trudna ale dobra,ma fajna fabule,same zalety :| Nie wiem jak bedzie dalej ani jakie bylo demo ale pelna wersja jest znakomita i jak narazie moge ja polecic kazdemu.Narazie niewiele gralem,ale jesli ta gra bedzie dalej taka jak byla na poczatq to z czystym sumieniem bede mogl ja polecic kazdemu fanowi fpsow,tylko,ze wtedy beda mnie dziwily troszq gusta co niektorych.Moze mi jeszcze powiecie,ze Kill Switch,albo Freedom Fighters bylo lepsze ?? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Tez slyszalem ze to miala byc pierwsza gra ktora pracowala na 62 bitowcach. Miala posiadac jakies ultra pierdyliadrowe dobre tekstury, a po screenach widac ze cos im nie wyszlo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Moze mi jeszcze powiecie,ze Kill Switch nom .. .Kill.Switch wymiata ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Tez slyszalem ze to miala byc pierwsza gra ktora pracowala na 62 bitowcach. Zdecydowanie na 62 bitowcach byłaby pierszą i jedyną i to tak przyszłościową, ze jeszce sprzętu pod nią nie ma :lol: :lol: :lol: Dziś obadam ten tytułek. Każdy ma inne zdanie. Obym nie żałował czekania na tą gierkę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Ja nie wiem co wy od niej chcecie. Gierka ma klimat, przyznam ,że nawet trochę takim współczesnym CoD zalatuje. Grafa może niezbyt bajerna, ale nie ssie. Ja tam jestem jak najbardziej za. Dla rozerwania się w sam raz. Postawię jej 7,5/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 za bardzo podobna do blackhawk down.. zero inteligencji, realizmu i frajdy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 widzieliscie screeny z porównania do wersji 64-bitowej? Jak na mój gust to pic na wode, a detale i jakość tekstur wersji 32-bitowej zostaly celowo obniżone zeby powiększyć różnice w jakości grafiki między tymi wersjami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Gra jest bardzo fajna i jak widać są różne gusta i dobrze że robią różne gry. Dla mnie kompletnie niegrywalne są FarCry i Doom3. Shadows Ops przypomina mi Project IGI przy którym spędziłęm wiele nocy ale jest zrobiona z mniejszym rozmachem. (dopiero 10 misja więc może coś jeszcze będzie w zanadrzu) W Shadows Ops podoba mi się fakt, że można każdą planszę przejść na dwa sposoby, delikatnie zdejmując z daleka snajperka lub biegać jak Rambo przeladowująć w odpowiednim momencie magazynki i strzelać z zaskoczenia wbiegając wrecz na przeciwników. Jestem 10 misji i coraz bardziej mi się podoba. Brak save uważam za zaletę, wydłuża to czas zabawy grą (tak samo jak project IGI) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Mi się tam podoba :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 No aj nie wiem co wy od tej gry chcecie - ładna graficznie, grywalna, moze nie ejst to hit..ale całkiem udana produkcja. Polecam wszystkim fanom niezobowiązujących strzelanek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...