Blue Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 witam mam taki o to problem właczam azereusa i ciągne sobie cos ........i tu po 15-30min. rozłącza mi całkowicie neta...tzn. gg niedostępny i potem musze modem zresetowac i windowsa odpalic na nowo zeby móc dalej się połaczyć o co chodzi?? :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 zalezy jaki modem, system, sterowniki ale radze poszukac jakichs faq'ow o neo, tam powinno byc rozwiazanie twoich problemow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 modem aztech....zadnych sterów się nie wgrywa do niego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Mialem identyczny problem na Sagemie Fast 800. Pomoglo podlaczenie modemu do osobnego kontrolera usb, jako ze ten model Sagema jest bardzo pradozerny, a brak mu zewnetrznego zasilania, lubi sie zawieszac przy duzej liczbie nawiazanych polaczen. Moze w Twoim przypadku podobny zabieg pomoze. Pamietaj, aby podpiac go jako jedyne urzadzenie usb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Jeżeli to faktycznie kwestia zasilania, to możesz jeszcze poszukać przewodu USB, w którym jest rozdzielony sygnał logiczny od zasilania. Mam taki przewód do przenośnego dysku 3,5", podłączanego przez USB. Część urządzeń pobiera większy prąd niż jest w stanie dostarczyć port USB (dotyczy to szczególnie laptop'ów). Przy użyciu takiego przewodu zasialanie pobierane jest z portu PS/2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 modem nie jest podłączony do komputera za pomoca usb ....po prostu jest on połaczony do komputera siostry poprzez kabel sieciowy.. a modem jest podłączony do prądu. Do modemu idą dwa kable tel. (jeden tel. a drugi od neo) no i jest miejsce na 1kabel sieciowy (zeby podłaczyc do kompa ja mam podpiety komp poprzez switcha bo mam w domu 4kompy (przewaznie tylko jeden chodzi (mój) :twisted: jutro spróbuje....podłaczyc mój komp bezposrednio do modemu :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 dalej p2p rozłacza neta!! :evil: co jest ?? sp2 nie instaluje bo po prostu nie chce sobie windowsa popsuc :P a wszystkie update od windowsa mam!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 A moze spróbuj zresetowac ten routerekswitchmodem!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 jak net przestaje chodzic....to musze wyłaczyc na minute modem i windowsa na nowo uruchomic i wtedy dopiero ponownie mi sie połączy!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...