bart^MW Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Parę dni temu CoolerMaster na swoim forum zorganizował konkurs na najlepsza modyfikacje obudowy. Warunkiem uczestnictwa w nim było posiadanie w swej modyfikacji przynajmniej dwóch produktów CM. Teraz najlepsza i najważniejsza cześć newsa ,bowiem nasz kolega redakcyjny jak i uczestnik forum bierze udział w w/w konkursie reprezentując Polskę jak i nasz serwis Mod-Works, domyślam się że większość wie iż chodzi o Snake2001 :D Uczestnicy naszego forum z pewnością wiedza o jakiej obudowie mowa, można by rzec, że jest ona „wizytówka” Mod-Works. Mam wielka prośbę do wszystkich odwiedzających i do stałych czytelników serwisu MW, mianowicie, jeśli podoba Ci się obudowa Snake2001, oddaj na nią swój głos. Dla Was to nic wielkiego a Snake2001 może otrzymać wspaniałe nagrody, które będą jednocześnie Naszym podziękowaniem oraz wynagrodzeniem go za trud i prace, którą włożył w modyfikacje swojej obudowy. Więc jeśli podoba ci się obudowa Snake2001, oddaj na nią swój glos!!! Pokażmy że Polska rulez!!! :D Forum CM - OC i Modyfikacje Galeria obodów str.5 ps mam nadzije ze to nie lamie w rzaden sposub regulaminu forum jak co to mozecie usunac albo dac newsa na glowna :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinps Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 niestety raczej szans na 1 miejce nie ma .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz.x Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 szanse zawsze są, nie przesadzajmy tak znowu ze nie ma szans. Miejmy nadzieje że ludzie będą oceniać po ilości włożeniu własnej roboty a nie po ilości pieniędzy wwalonych gdzie się tylko da (najnowsze panele, duzo oświetlenie itp...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 jeszcze Morris z polski bierze udzial... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinps Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 milosz.x to chyba nie widziales moda snake2001 :P widac ze wytyczne konkursu ( sprzet coolermastera ) zostal wepchany na sile..... moimi faworytami sa witwave za pomysl Jinxzz za ilosc wentyli :) Orion23 za ilosc paneli ( troche przesadzil .. ) oraz seemaq za design oraz malowanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacHoO Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Jak on to wszystko włączy to ta buda odleci :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 wg mnie wygra ten modzik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Jak dla mnie, to jest on troche za bardzo "odpustowy". Mimo to doceniam inwencje autora (ten brokat na mobo i kartach to juz przesada ;]) Jedynie front przypadl mi do gustu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziadoslaw Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 a mi sie podobaja te dwie: fajny pomysl aby bude postawic w poprzek ;-) klinicznie czysta, pasuje do nowoczesnych mieszkan (szklo i metal) i przepiekne weze :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 to jest robione na zamowienie, zreszta masz adres na boku budy, troche mniej widoczny http://outoftheboxcomputers.com/ IMHO wygra ta http://www.coolermasterforums.com/contest/...R_nebula-sx.jpg albo jest jeszcze tam jedna z takim wiekszych wyswietlaczem niebieskim. swoja wstawilem zanim zobaczylem innych startujacych, tylko lipy sobie narobie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 głosowac na snake2001 :D uda mu sie :D zajmnie jakies miejsce ale to dzieki wam ma byc :D no i morris tez fajna bude ma trza wybrac POLSKA RULES !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 glos oddany... Za pozno sie zorientowalem, bo chcialem sie tez zglosic :P :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 niestety raczej szans na 1 miejce nie ma ....wyraznie nie doceniasz inwencji naszych rodakow => http://www.mod-works.com/comment.php?543 (komentarze) :lol: jednak ten stereotyp 'polakow wiecznych cwaniakow' z nikad sie nie bierze :mrgreen: IMHO powinien wygrac nr 50. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel86 Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 no coz narazie prowadzimy :) ( tzn snake prowadzi ) 20 glosow wiecej od 2 miejsca :D Polak Potrafi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 gratulacje dla SNAKE2001 chłopak ma 175 glosow a 2 zawodnik 108 glosow GRATULKI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinps Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 to nie jest fair play :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart^MW Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 dzieki chlopaki snake wygral !!!! POLSKA RULEZ :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 A co wygrał ? :) Pozwólcie, że wyraże swoją opinie... nie mam zamiaru tutaj kogoś urazić, więc wybaczcie... Przeglądałem troszeczke ten topic... większość tych modyfikacji i musze przyznać, że mod snak'a 2001 nie był najlepszy... Oczywiście był niepowtarzalny, piękny, ale nie tak ujmujący jak inne ;) Przyznam, że jestem patriotą i również zagłosowałem na Polaka, ale.... :D Pozdrawiam... ...To co wygrał ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart^MW Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 wygral to co na obrazku :) znaczy zailke, cooldrive i bude do wyboru :D prawda ze niezle? Ja chyba bym to wszystko opchnol :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Ooo... Naprawde nieźle ;) Ciekaw jestem ile to z Tajwanu będzie szło ? :) Jeżeli tak... to ciesze się, że oddałem na niego głos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macko55 Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 heh.. ale akcja... ziomale sie dowiedzieli to zaczeli glosowac... mi sie wcale ta buda snake'a najbardziej nie podoba.. Nebula jest najlepsza chyba najwiecej pracy i pieniedzy kosztowala tego modera.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Yea!!! Polska rulezzz!!! Przekażcie mu gratulacje odemnie :) To sie nazywa narodowa produkcja :D Ale szczerze mówiąc inne budy mi sie bardziej podobały... Ale to jest bez znaczenia najważniejsze to że POLAK wygrał :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 oto Polska wlasnie, 0 obiektywizmu a jego buda nie jest wcale taka piekna zal mi ze nie wygrala jakas fajna buda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart^MW Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 No tak jego buda nie byla najlepsza ale widzieliscie inne ktore prowadzily i walczyly z nim o 1 miejsce? byly to budy praktycznie 0 zmodowane 1 zostala nawet usunieta za oszustwko :)no a te 175 glos snejka jakos sie zebralo i wygral choc powiem inne budy tez byly niezle :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 moze mi ktos dac linka do budy Snake'a? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 No tak jego buda nie byla najlepsza ale widzieliscie inne ktore prowadzily i walczyly z nim o 1 miejsce? byly to budy praktycznie 0 zmodowane 1 zostala nawet usunieta za oszustwko :)no a te 175 glos snejka jakos sie zebralo i wygral choc powiem inne budy tez byly niezle :Dsie zebralo bo niektorzy z neostrady glosowali po kilkadziesiat razy... wiem ze to zabrzmi jakbym byl zazdrosny bo zebralem cale 10 :lol: glosow, ale przynajmniej mam pewnosc ze moje 10 jest uczciwe, i ze 10 osobom sie rzeczywiscie moja obudowa podobala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...