bart^MW 0 Report post Posted September 17, 2004 Parę dni temu CoolerMaster na swoim forum zorganizował konkurs na najlepsza modyfikacje obudowy. Warunkiem uczestnictwa w nim było posiadanie w swej modyfikacji przynajmniej dwóch produktów CM. Teraz najlepsza i najważniejsza cześć newsa ,bowiem nasz kolega redakcyjny jak i uczestnik forum bierze udział w w/w konkursie reprezentując Polskę jak i nasz serwis Mod-Works, domyślam się że większość wie iż chodzi o Snake2001 :D Uczestnicy naszego forum z pewnością wiedza o jakiej obudowie mowa, można by rzec, że jest ona „wizytówka” Mod-Works. Mam wielka prośbę do wszystkich odwiedzających i do stałych czytelników serwisu MW, mianowicie, jeśli podoba Ci się obudowa Snake2001, oddaj na nią swój głos. Dla Was to nic wielkiego a Snake2001 może otrzymać wspaniałe nagrody, które będą jednocześnie Naszym podziękowaniem oraz wynagrodzeniem go za trud i prace, którą włożył w modyfikacje swojej obudowy. Więc jeśli podoba ci się obudowa Snake2001, oddaj na nią swój glos!!! Pokażmy że Polska rulez!!! :D Forum CM - OC i Modyfikacje Galeria obodów str.5 ps mam nadzije ze to nie lamie w rzaden sposub regulaminu forum jak co to mozecie usunac albo dac newsa na glowna :D Share this post Link to post Share on other sites
marcinps 0 Report post Posted September 18, 2004 niestety raczej szans na 1 miejce nie ma .... Share this post Link to post Share on other sites
milosz.x 0 Report post Posted September 18, 2004 szanse zawsze są, nie przesadzajmy tak znowu ze nie ma szans. Miejmy nadzieje że ludzie będą oceniać po ilości włożeniu własnej roboty a nie po ilości pieniędzy wwalonych gdzie się tylko da (najnowsze panele, duzo oświetlenie itp...) Share this post Link to post Share on other sites
bartool 0 Report post Posted September 18, 2004 jeszcze Morris z polski bierze udzial... Share this post Link to post Share on other sites
marcinps 0 Report post Posted September 18, 2004 milosz.x to chyba nie widziales moda snake2001 :P widac ze wytyczne konkursu ( sprzet coolermastera ) zostal wepchany na sile..... moimi faworytami sa witwave za pomysl Jinxzz za ilosc wentyli :) Orion23 za ilosc paneli ( troche przesadzil .. ) oraz seemaq za design oraz malowanie Share this post Link to post Share on other sites
JacHoO 0 Report post Posted September 18, 2004 Jak on to wszystko włączy to ta buda odleci :D Share this post Link to post Share on other sites
madmax57 0 Report post Posted September 18, 2004 wg mnie wygra ten modzik Share this post Link to post Share on other sites
Torwald 1 Report post Posted September 18, 2004 Jak dla mnie, to jest on troche za bardzo "odpustowy". Mimo to doceniam inwencje autora (ten brokat na mobo i kartach to juz przesada ;]) Jedynie front przypadl mi do gustu. Share this post Link to post Share on other sites
Dziadoslaw 0 Report post Posted September 18, 2004 a mi sie podobaja te dwie: fajny pomysl aby bude postawic w poprzek ;-) klinicznie czysta, pasuje do nowoczesnych mieszkan (szklo i metal) i przepiekne weze :-) Share this post Link to post Share on other sites
Morris_Moore 0 Report post Posted September 20, 2004 to jest robione na zamowienie, zreszta masz adres na boku budy, troche mniej widoczny http://outoftheboxcomputers.com/ IMHO wygra ta http://www.coolermasterforums.com/contest/...R_nebula-sx.jpg albo jest jeszcze tam jedna z takim wiekszych wyswietlaczem niebieskim. swoja wstawilem zanim zobaczylem innych startujacych, tylko lipy sobie narobie :lol: Share this post Link to post Share on other sites
WiZaRd 0 Report post Posted September 21, 2004 głosowac na snake2001 :D uda mu sie :D zajmnie jakies miejsce ale to dzieki wam ma byc :D no i morris tez fajna bude ma trza wybrac POLSKA RULES !!! Share this post Link to post Share on other sites
SpiderMAN 6 Report post Posted September 22, 2004 glos oddany... Za pozno sie zorientowalem, bo chcialem sie tez zglosic :P :( Share this post Link to post Share on other sites
Morris_Moore 0 Report post Posted September 24, 2004 niestety raczej szans na 1 miejce nie ma ....wyraznie nie doceniasz inwencji naszych rodakow => http://www.mod-works.com/comment.php?543 (komentarze) :lol: jednak ten stereotyp 'polakow wiecznych cwaniakow' z nikad sie nie bierze :mrgreen: IMHO powinien wygrac nr 50. Share this post Link to post Share on other sites
diabel86 0 Report post Posted September 24, 2004 no coz narazie prowadzimy :) ( tzn snake prowadzi ) 20 glosow wiecej od 2 miejsca :D Polak Potrafi Share this post Link to post Share on other sites
madmax57 0 Report post Posted September 26, 2004 gratulacje dla SNAKE2001 chłopak ma 175 glosow a 2 zawodnik 108 glosow GRATULKI Share this post Link to post Share on other sites
marcinps 0 Report post Posted September 26, 2004 to nie jest fair play :P Share this post Link to post Share on other sites
bart^MW 0 Report post Posted September 26, 2004 dzieki chlopaki snake wygral !!!! POLSKA RULEZ :D Share this post Link to post Share on other sites
Pr0^^ | LoleX* 0 Report post Posted September 26, 2004 A co wygrał ? :) Pozwólcie, że wyraże swoją opinie... nie mam zamiaru tutaj kogoś urazić, więc wybaczcie... Przeglądałem troszeczke ten topic... większość tych modyfikacji i musze przyznać, że mod snak'a 2001 nie był najlepszy... Oczywiście był niepowtarzalny, piękny, ale nie tak ujmujący jak inne ;) Przyznam, że jestem patriotą i również zagłosowałem na Polaka, ale.... :D Pozdrawiam... ...To co wygrał ? :) Share this post Link to post Share on other sites
bart^MW 0 Report post Posted September 26, 2004 wygral to co na obrazku :) znaczy zailke, cooldrive i bude do wyboru :D prawda ze niezle? Ja chyba bym to wszystko opchnol :P Share this post Link to post Share on other sites
Pr0^^ | LoleX* 0 Report post Posted September 26, 2004 Ooo... Naprawde nieźle ;) Ciekaw jestem ile to z Tajwanu będzie szło ? :) Jeżeli tak... to ciesze się, że oddałem na niego głos Share this post Link to post Share on other sites
macko55 0 Report post Posted September 26, 2004 heh.. ale akcja... ziomale sie dowiedzieli to zaczeli glosowac... mi sie wcale ta buda snake'a najbardziej nie podoba.. Nebula jest najlepsza chyba najwiecej pracy i pieniedzy kosztowala tego modera.. Share this post Link to post Share on other sites
xpektor 7 Report post Posted September 26, 2004 Yea!!! Polska rulezzz!!! Przekażcie mu gratulacje odemnie :) To sie nazywa narodowa produkcja :D Ale szczerze mówiąc inne budy mi sie bardziej podobały... Ale to jest bez znaczenia najważniejsze to że POLAK wygrał :P Share this post Link to post Share on other sites
RadeX 2 Report post Posted September 27, 2004 oto Polska wlasnie, 0 obiektywizmu a jego buda nie jest wcale taka piekna zal mi ze nie wygrala jakas fajna buda Share this post Link to post Share on other sites
bart^MW 0 Report post Posted September 27, 2004 No tak jego buda nie byla najlepsza ale widzieliscie inne ktore prowadzily i walczyly z nim o 1 miejsce? byly to budy praktycznie 0 zmodowane 1 zostala nawet usunieta za oszustwko :)no a te 175 glos snejka jakos sie zebralo i wygral choc powiem inne budy tez byly niezle :D Share this post Link to post Share on other sites
Vadeer 0 Report post Posted September 27, 2004 moze mi ktos dac linka do budy Snake'a? Share this post Link to post Share on other sites
Morris_Moore 0 Report post Posted September 27, 2004 No tak jego buda nie byla najlepsza ale widzieliscie inne ktore prowadzily i walczyly z nim o 1 miejsce? byly to budy praktycznie 0 zmodowane 1 zostala nawet usunieta za oszustwko :)no a te 175 glos snejka jakos sie zebralo i wygral choc powiem inne budy tez byly niezle :Dsie zebralo bo niektorzy z neostrady glosowali po kilkadziesiat razy... wiem ze to zabrzmi jakbym byl zazdrosny bo zebralem cale 10 :lol: glosow, ale przynajmniej mam pewnosc ze moje 10 jest uczciwe, i ze 10 osobom sie rzeczywiscie moja obudowa podobala. Share this post Link to post Share on other sites