|\/|ASO|\| Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Jak w temacie (patrz konfig) , bardzo mnie to ciekawi :wink: - w biosie przy starcie pisze ze komputer jest otwarty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 a jaką masz obudowę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Zwykłe goowno Codegen ale robie okno z boku i góry :twisted: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JUGAJ Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 witam ja mam ściągniętą ścianke i w pc alert pisze że jest close tu chyba coś to niedziała . pozdrawiam narazka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 W Bios / Hardware Monitor Setup jest opcja Chassis Intrusion i jesli jest na Enable to podaje ze jest Otwarta obudowa a jak na Disable to ze Zamknieta (albo odwrotnie nie pamietam a niechce resetowac kompa). Na plycie jest miejsce do podlaczenia mini przelacznika dzieki ktoremu bedzie mozna ta opcje wykorzystac, polecam linstrukcje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Tez o tym pomyslałem, intel znów wymyslił jakiś bajer ciekawe bo kiego grzyba to komu ? Dzieki Xon :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Nie Intel w MSI K7TPro2 też to jest. Czasem niepomaga zmiana na Enable i Disable wówczas należy użyć opcji Reset (tej z BIOSU) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Po to zeby wiedziec czy ktos grzebal w kompie czy nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...