Quam Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Witam, Mam zamiar kupić XV 9800SE@Pro (z gwarancją modowalności) Oraz możliwość wybrania innego chłodzenia niż fabrycznie - bez utraty gwarancji. Zastanawiam się, czy nie bedzie konfliktu gdy na pamięci założe: A na chipset bo PCB SE jest chyba taki sam jak w Pro... na chłodzenie mam 150zł (nie dużo i nie więcej - inne wydaki), może polecacie coś innego ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 A mozna sie zapytac ile bedzie cie ta karta kosztowac? A co do chlodzenia aktywnego to sprawdz na stronie producenta czy jest ono kompatybilne z R9800 na twoim PCB. Chyba najprosciej. Radiatorki jesli BGA to nie powinno byc probemow z zalozeniem :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Karta kosztuje 760zł + koszt wysyłki no i + chłodzenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Powinno być ok, jeśli od strony rdzenia przykleisz te niższe radiatory. PCB w se i pro są identyczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Powinno być ok, jeśli od strony rdzenia przykleisz te niższe radiatory. PCB w se i pro są identyczne. właśnie taka mam nadzieje... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Mam te radiatorki - nic nadzwyczajnego. No i ta karta grzeje sie nieprawdopodobnie mocno... Musiałem dać 2 wiatraki na chłodzenie + jeden zalman jeszcze w drodze... I odradzam tego zalmana, co mam w podpisie - syf. Silencer bije go jak chce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...