DEWO Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Mam pytanie. Posiadam baaardzo slaby i stary sprzet 166MMX 64MB Simm Voodoo Graphics (Elephant) HDD 6,4 Gb Chcialbym sie spytac czy znacie moze jakie stery sa najlepsze do Voodoo 1? Aktualnie uzywam sterow modyfikowanych przez IceMan'a z orginalnych 24.04.1999r. Mam DX 8.1pl ale przy DxDiag (tak samo jak na orginalnych tak i na modyfikowanych) przy testowaniu Direct3D przy renderowaniu DX 7 no prob. za to przy DX 8 wywala mi blad Wyniki testów Direct3D: Wystąpił błąd w kroku 5 (GetDeviceCaps): HRESULT = 0x8876086a (3W niedostępne) Info dotyczace stera: Głowny sterownik: mm3Dfx.drv Wersja: 4.10.01.0017 Podpisane: NIE Ministerownik VDD (nie ma nic napisane) Sterownik VDD (nie ma nic) Karta jest akceleratorem podpietym pod S3 Trio64V+ PCI (765) Pracuje na Win 98SE PS. Czy da sie podkrecic Pentium 166MMX ? W biosie nie ma nic a aktualki nie ma w necie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MuMineQ Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 te stery do voodoo są niezłe ja bym je zostawił, z procka wyciśniesz 200-250mhz, ale jeżeli masz porzadne mobo na sdramach, a ty masz simmy to se nie pokręcisz :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Ja ze swojego 166MMX wyciagalem 200MMX(orginalny Intel ofkorz :) ). Podrecao sie go zworkami na MOBO nie spoziomu Biosu :). Wtedy jeszcze takiego czegos nie znali ale za to masz najprawdopodobnie mnoznik odblokowany wiec full zabawy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...