OL1 Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Moja przygoda zeczeła sie tak: Wracam sobie ładnie ze szkoły a tu na drzwiach od klatki karteczka na której pisze:(dokładnie nie pamiętam ale cos w tym stylu) " do 21.09 z bloku nalezy zdjąć całe okablowanie gdzyż psuje ono elewacje(chyba tak sie mówi :lol: ) i firma która ocieplała blok może rozwiązac gwarancje przez to) :? dodam że internet mam juz od dwóch lat chyba i wogóle sie nie czepiali ale teraz jakas firma ma wyłączność na neta w naszym bloku i chyba klijentów jej brakuje:/ . Mam jakąś możliwość bronić sie czy już moge po prostu zacząć zbierać na radiówke:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Moja przygoda zeczeła sie tak: Wracam sobie ładnie ze szkoły a tu na drzwiach od klatki karteczka na której pisze:(dokładnie nie pamiętam ale cos w tym stylu) " do 21.09 z bloku nalezy zdjąć całe okablowanie gdzyż psuje ono elewacje(chyba tak sie mówi :lol: ) i firma która ocieplała blok może rozwiązac gwarancje przez to) :? dodam że internet mam juz od dwóch lat chyba i wogóle sie nie czepiali ale teraz jakas firma ma wyłączność na neta w naszym bloku i chyba klijentów jej brakuje:/ . Mam jakąś możliwość bronić sie czy już moge po prostu zacząć zbierać na radiówke:/ zbieraj na radiówkę :lol: jak nie masz żadnej zgody spółdzielni na zakładania kabli na elewacji to zrobiłeś to nielegalnie i tylko miałeś szczęście, że Ci się wcześniej do tyłka nie dobrali...możliwości obrony bez takiego zezwolenia nie masz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Dokladnie jak pisze przedmowca ... u nas czepiali sie przewieszek pomiedzy blokami ( bo niby niebezpieczne ) .... a tak naprawde sprawa wygladala tak ze weszla nowa firam serwujaca neta i pan prezes (wspolnoty mieszkaniowej ) dostal od niej neta za free ... reszty nie musze pisac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 i firma która ocieplała blok może rozwiązac gwarancje przez to)Mogłeś przed ocieplaniem bloku położyć przewody , a jak ocieplali to robotnikami się dogadać , wódke postawić i tak pięknie by ci te kable styropianem zamaskowali że nawet nie byłoby śladu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OL1 Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 kable były założone przed ocieplaniem ale robole to były takie cholery że pare razy mi popalili kable. Ale czy nie głupi jest powód: kable psują ocieplenie- jakim cholera sposobem przecież są podpięte i nie ma prawa sie nic psuć :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 kable były założone przed ocieplaniem ale robole to były takie cholery że pare razy mi popalili kable. Ale czy nie głupi jest powód: kable psują ocieplenie- jakim cholera sposobem przecież są podpięte i nie ma prawa sie nic psuć :? jakbyś im flaszkę postawił albo zapłacił conieco to nie byłyby takie cholery już...schowali by Ci ładnie te kabelki...a tak masz kwas i czas na radiówkę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Moja poprzednia siec w bloku byla legalna - w spuldzielni... nic za to nie placilismy, tlyko z 2 razy tam pojechalem z kumplem jedno podanie i wsyztko... jak ocieplano blok to spoldizelnia kazala na czas robot posciagac wsyztkie kable..., ale sie robotnikami dogadalismy zeby udawali ze tych kabli nie ma :P..... byli wporzadku nie targowali sie nawet :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...