misieksc Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Witam czy mógłby mi ktos kto ma zainstalowanego winowsa 98 se wysłac ten plik na emiala bo mój jest uszkodozny i pokazuje mi sie błąd , chodzi mi o plik MSHTML.DLL , moj email wsk_a@o2.pl Z góry dzięki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieksc Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 dzieki plik juz sciągłem ale nie wiem jak go teraz załadować :((( :( PIsze ze : podany plik jest uzywany przez system windows !! jak to zrobic ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 DOS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...