ballack13 Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Witam prosze o ocene mojej nowej strony www.monaco.blo.pl adres bezpośredni http://pogoda.trzepak.pl/~gawel poświeconej klubowi piłkarskiemu AS Monaco na stronie m.in bramki z meczy galerie newsy codziennie nowe artykuly opisy zawodników forum czat opisy ostatniego meczu i wiele wiecej prosze o sugestie uwagi które napewno mi się przydadzą z góry dziekuje i pozdrawiam PS pomóżcie w rozwoju forum i strony Szukam newsmanów moderatorów redaktorów i innych osób które chcialyby pomóc kontakt gg2154201 email monaco@poprostu.net pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 w sumie przejrzysta i schludna stronka... ja bym pomyślał nad zmianą loga ( drażni czerwony napis na czerwonym tle ) oraz nad jakimiś tabelkami w których by były wyniki , rankingki itp :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Totalnie rozjechana w operze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 ten logo2.jpg syfiate i po jakiego dibla taki odstep do stopki na dole, jedne tabele sformatowane verdana, czy arialiem inne Times New Roman. Pod ta grafika na gorze jest "Na forum" >nieczytelne i poupychane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 po co srodek jest ramką ? ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...