Gość blepszy Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 zakupilem niedawno take karte ja w temacie i mam problemy z nieORT: ORT: ORT: kturymi grami, zalaczam i komp sobie mryga a obraz robi sie czarny wiec co to za prob??? moze złe stery??? grafy albo plyty msi k7 nforce nie dziala mi hot rod i kill switch i inne tesz chyba jakas zejbana tA karta plsss helppppp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Powiedz jakie stery masz i dx'a. I formata robiłeś ? I komp se mryga. Aleś określił :| Boże czy ci ludize nie mogą podać więcej szczegółów ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blepszy Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 eeeeeeee stery to jakies wmiare nowe omegi dx byl 9b i 9c i nic.. orginalne stery tesz nie pomogly sys jest xp.. byl format i nic, nie mryga tylko sie robi czarny wciskam alt tab i wraca do windy. doom3 paca a i w 3dmarku 2001 se to jast lipa raptem 5500 proc to 2000 xp @2600 pamiatki 256 kingstone, plyta msi k7n2 delta-l i czego to wina???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 A sprawdzałeś u kogoś innego grafikę ? Może jest rypnięta. Zobacz w innym kompie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blepszy Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 jak by byla rypnieta to by chyba zadna gra nie pacała???? jusz nigdy sie nie zgodze na cos z nvidii ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 jak by byla rypnieta to by chyba zadna gra nie pacała???? jusz nigdy sie nie zgodze na cos z nvidii ... A dlaczego nie ? Mogą być różne uszkodzenia. I to że kupiłeś jedną kartę i nie chodzi nie oznacza że masz nie kupować Nv. Ja Ati np. nie kupie bo ich nie lubie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blepszy Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 no tak moze i byc a ja nie lubie nv a to i tak nie moja karta tylko tescia uparł sie biedak na nv a mowilem mu ati 9000pro ale nie chcial to ma za swoje.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blepszy Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 to go niestety bede musial chyba zasmucić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...