Skocz do zawartości
MeHow

17'' LCD do 2000zł . Jaki wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Wie tos moze jak jest z gwarancja na monitory kupione w niemczech ?  

dokladnie chodzi mi o gware door to door czli czy jak zadzwonie do polskiego servisu to wezma i naprawia mi monita kupionego za granica ?

to wie ktos jak z ta gwarancja jest? :) chodzi mi dokladniej o to czy serwis w polsce uznaje gwarancje na monitor kupiony za granica?

Z tego co wiem Ty płacisz za przesyłke do serwisu a do Ciebie tak jak w polskim d to d czyli FREE :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wie tos moze jak jest z gwarancja na monitory kupione w niemczech ?  

dokladnie chodzi mi o gware door to door czli czy jak zadzwonie do polskiego servisu to wezma i naprawia mi monita kupionego za granica ?

to wie ktos jak z ta gwarancja jest? :) chodzi mi dokladniej o to czy serwis w polsce uznaje gwarancje na monitor kupiony za granica?

Mam CRT IIYAMA 19" kupionego w Niemczech i jak dzwonilem do serwisu IIYAMA Polska to mila pani powiedziala, ze uznaja niemiecka gwarancje tak jak polska (door-to-door). Juz byla 2 razy w serwisie :( , ale jednak niemieckim :). Za pierwszym razem monitor wrocil kompletnie dead, to wymienili na inny model. Ale chyba tez niedlugo posle do serwisu, bo mam wade goemetrii (na srodku wygiecie pionowej linii o jakies 3mm w lewo). :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi