Ram1rez Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Wie tos moze jak jest z gwarancja na monitory kupione w niemczech ? dokladnie chodzi mi o gware door to door czli czy jak zadzwonie do polskiego servisu to wezma i naprawia mi monita kupionego za granica ? to wie ktos jak z ta gwarancja jest? :) chodzi mi dokladniej o to czy serwis w polsce uznaje gwarancje na monitor kupiony za granica? Z tego co wiem Ty płacisz za przesyłke do serwisu a do Ciebie tak jak w polskim d to d czyli FREE :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Wie tos moze jak jest z gwarancja na monitory kupione w niemczech ? dokladnie chodzi mi o gware door to door czli czy jak zadzwonie do polskiego servisu to wezma i naprawia mi monita kupionego za granica ? to wie ktos jak z ta gwarancja jest? :) chodzi mi dokladniej o to czy serwis w polsce uznaje gwarancje na monitor kupiony za granica? Mam CRT IIYAMA 19" kupionego w Niemczech i jak dzwonilem do serwisu IIYAMA Polska to mila pani powiedziala, ze uznaja niemiecka gwarancje tak jak polska (door-to-door). Juz byla 2 razy w serwisie :( , ale jednak niemieckim :). Za pierwszym razem monitor wrocil kompletnie dead, to wymienili na inny model. Ale chyba tez niedlugo posle do serwisu, bo mam wade goemetrii (na srodku wygiecie pionowej linii o jakies 3mm w lewo). :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 a Para tak chwalił te monitory ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...