yoginsan Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 WITAM!!! Zakupilem karte RADEON9600Pro - wszystko smiga pieknie, ale przy niektorych grach... no wlasnie bez zadnego podkrecania wyskakuja na ekranie przeklamania w postaci migajacych poligonow (co chwile w roznych miejscach ekranu) - szczegolnie w UNREAL'u 2004 (w Doomie nie mam tych problemow) W simach podobnie - z glowy mojego sima wylatuja jakies kreski roznych kolorow... sprawdzalem rozne stery, directx tez, ale nie pomaga... POMOZCIE!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriannn87 Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Na 90% uszkodzona karta - jak swojego radka dostałem to miałem artefakty i w 2d i w 3d i nic nie pomagało. Oddałem na gwarancję i po 2 dniach dostałem nowiutkiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 IMHO napewno coś z pamięciami.... Hmm... moja ulubiona metoda na sprawdzanie: 1) Zabierz karte do qmpla i sprawdz u niego... 2) Zrób format i sprawdz na czystym systemie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoginsan Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 a gdzie ja mam radka oddac jak kupilem na allegro?? jest jakis autoryzowany serwis radka w Polsce?? nie wydaje mi sie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacHoO Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 uuuuuuuuuuuuuuu........ to niewiem... jak kupiłeś jako używany to hm... niewiem czy sprzedawca przyjmie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Przynajmniej będziesz już wiedział, że nie kupuje się podzespołów bez gwarancji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoginsan Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 no toscie mnie pocieszyli... a moze by tak jakies sensowne rozwiazanie? jakies stery specjalne, albo moze w ustawieniach cos wylaczyc? cztery paki wydalem, i co, mam teraz wy..bac ta karte do kosza!!! najlatwiej napisac, ze karta jest padnieta - ale w takim razie dlaczego DOOM3 nie narzeka? PS. A po co dwa tematy? zeby takie lamery jak ja uwazaly co kupuja... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...