Liquid Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 http://www.exclaim.de/news/591/ATI-Vierfac...Profimarkt.html zobaczcie co zamierzają wypuścić na rynek. 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 bardzo chetnie bym sie dowiedzial sie co to bedzie... ale bariera dla mnie to jezyk... bylbym wdzieczny gdybys wyjasnil nam co tam jest napisane... :P :oops: pozdro i z goory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!@zzz Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 hehee lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 po polsku: 4 chipy R300 na jednej karcie obsugujace 24x Antialiasing z 1 Gb ram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Errorx napisał(a): po polsku: 4 chipy R300 na jednej karcie obsugujace 24x Antialiasing z 1 Gb ram 1322505[/snapback] Odswiezaja pomysl 3dfx'a. Kto wie co z tego wyjdzie i ciekawe jaka bedzie cena ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Hmm... odrazu uderzyła mnie liczba: 20000$... ;] Ciekawe czy to real news - czyżby odpowiedz na podwójny układ Nvidii... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Nie widze fotek tam :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lori129 Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Nawet jak to wyjdzie w najbliższym czasie to i tak ludzie bez wujka w USA se tego nie kupią, także nie ma co się zbytnio cieszyć:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 ja też nie widze zdjęć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 (edytowane) Żadna odpowiedź ATI, i żadni ludzie sobie nie kupią nawet jak mają wujka nie wiem gdzie, bo to nie dla "ludzi". Drodzy panowie, na Radeonach i GeForce'ach świat się niekończy. To co tu było to robiąca niezłe wrażenie karta E&S. Firma Evans&Sutherland specjalizuje się w profesjonalnych systemach graficznych (przede wszystkim symulatory lotu oraz farmy renderujące) i od jakiegoś czasu konstruuje swoje monstra na bazie chipów Ati. To dużo poważniejsze zabawki niż chociażby karty WildCat ze stajni 3DLabs. Swoją drogą polecam stronkę E&S http://www.es.com/ , szczególnie dział Products/Image Generators - można sobie pooglądać ładne "szafki" i poczytać co w nich siedzi :D Update: a tak toto wygląda :arrow: http://www.dvhardware.net/print.php?sid=2076 Edytowane 13 Marca 2005 przez NAZIR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Ciekawe czy ktoś zwrócił uwagę na datę pierwszego postu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Tak, ja zwróciłem - to jeszcze za czasów jak nie można tu było dodać odpowiedzi; informowałem wtedy autora "niufsa" na PW, że to nie Ati zaszalało, bo jest tu jeno dawcą organów. Ale skoro pojawiła się możliwość, a w dodatku publika żądna wiedzy raban podnosi i rwetes okrutny śliniąc się i oczy wybałuszając na potencjalną nową zabawkę, więc nie omieszkałem pospieszyć z oświeceniem. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 sgj napisał(a): Ciekawe czy ktoś zwrócił uwagę na datę pierwszego postu.... 1325785[/snapback] Ajjj... czepiasz się... ;) (Tak, mam refleks... ;]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Eee nicht zu teuer? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...