Menthos Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Sprawa wygląda tak ze miałem jeden D-link 604 wersja B1. Zajebisty routerek. 0 problemów przez okres jakiś tam. Potem występowało takie cos ze sie zawieszał dość często (raz na 2-3 dni :) ) dalem do naprawy i wywnioskowali ze coś tam jest zwalone i dali mi nowy. Wersje D. no i qwa sie zaczął koszmar. Na pierwszy rzut oka wszysko ok. No ale tylko na pierwszy rzut oka. WADY: - nei wiem czy to wada bo sie od producenta nie byłem wstanie dowiedziec ale mam neo. jak wprowadzam 8znakowe hasło to za chwile zmienia mi na ciąg 10 znaków (tych czarnych kropek). Nie wiem czy to błąd ale pisze...a teraz prawdziwa masakra: - bardza często sie wiesza. Musze podejść do routera no i odłaczyć go od prądu na jakieś 30-60sek i potem rusza normalnie - jak chce go zrestartować przez ten przycisk nie reaguje czasem..musze odłaczyc jak wyzej i dopiero restart. - bardzo czesto nie moge wejść na jego configuracje (192.168.0.1) - WAŻNE. ze wzgędu ze gram w gre po sieci(MoH:AA) często zauważalną rzecza (co chwila) zawiechy na 2-3sek. Polega to na tym iz jak gram to co jakiś czas mam zawieche....i tak co jakiś czas....wogóle grać sie nie da! Pewnie zaraz powiecie abym oddał go do naprawy..nic bardziej mylnego...dawalem go juz z 3-4 razy i nic...Nie widza usterki :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 No bo... usterki nie ma! Zainstaluj cfosspeed i po problemie, poza tym nie ten dział i generalnie zmień firmware na nowszy! Jeszcze jedno, nie resetuj routera, tylko sam modem! Wystarczy wyłączyć i włączyć na sekunde dosłownie i połączenie powinno wrócić! Piszę to tak na wszelki wypadek , gdyby wyżej wspomniane czynności zawiodły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menthos Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 luzik, zrobilem tak jak mowiłes no i nic to nie dało. nadal jest tak jak jest...jedyna zmiana zauważalna to ze na pasku zadan mam ikonke cFosa Speeda :] jakies inne proposy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menthos Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 a moze trza tego cfosa jakoś zconfigurowac? bo ja nic nie ruszalem. juedynie dalem na tak zamiast auto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...