Wacho Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Witam Jak zrobić aby dany użytkonik nie miał dostępu do CD-Romów lub nie może instalować aplikacji mam Windows XP Pro SP2 no i sys. plk. FAT32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Zabronic dostepu do cd-romu sie raczej nie da w win Xp (jak sie myle to mnie poprawcie). A zeby mu uniemozliwic instalowanie aplikacji to zaloz mu konto na ograniczeniach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 huh nie wiem czy zadziala (nie daje 100% gwarancji - na wszelki wypadek zrob backup rejestru) http://members.lycos.co.uk/turzol/public/cd.reg - PPM, zapisz jako/odpal na koncie uzytkownika, ktoremu chcesz zablokowac dostep do cd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Zmień status danego użytkownika na "użytkownik", wtedy nie będzie miał praw do instalacji programów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacho Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Zmień status danego użytkownika na "użytkownik", wtedy nie będzie miał praw do instalacji programów. A jak to zrobić....???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yui Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Start->Uruchom->Control Userpasswords i tam administrujesz użytkownikami :-) lub Start->Uruchom->Control Userpasswords2 troche smieszniej :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...