tomaszek71 Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Co myślicie o tych kartach?Czy mam odpalic SoundStorma i schować Audigy do szuflady czy zostawić Audigy i SoundStorma w biosie kilim? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perun Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Zostaw sobie audigi jest to lepsza karta SS jest przereklamowany Ej ale fajne te punkty karne:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek71 Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Wszystko fajnie ale coś ten audigy nie chce proawidłowo chodzic na moim ASUS A7N8X-E Deluxe.Postowałem na ten temat ale nie było odpowiedzi:( "Problem jest duży.Głośniki podłaczone do karty kablem optycznym.Przy zainstalowaniu sterów od creativa dzwięk w AC3 DD,DTS dostaje czkawki (wyglada to tak jakby były dosłownie przerwy w zasilaniu).Przy sterach kxproject problem nie istnieje.Dziwne jest to że dzieje się to tylko na mojej mobo (ASUS A7N8X-E Deluxe).Przy innych płytach głównych np.KT3 Ultra problem nie istnieje.Czy na sterach od Creative czy na kx-acg grają jak wściekłe.Co jest?Moze ktos miał podobny problem? Gość z Creative się dzisiaj poddał.Mi też jajka opadły z szelestem." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 no to przetestuj ss on daje wiecej fpsów w grach i zobaczysz czy roznica jest znaczaca ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek71 Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Głosniki to Logitech Z-680.Zapomniałem napisać.Sorki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Stary jak masz opiticala to wlaczaj SS ,przeciez Audigy bedzie zjedzona w tym momencie przez SS w mgnieniu oka. Zapodaj stery jakies nowe i testuj. Napewno sie nie zawiedziesz. Jak bedzie mial problemy z glosnikami poprostu odpal kreatora w nvmixerze i sobie wsio poustawiasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...