aleksander! Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Witam, jak w temacie chcę coś wydajnego, ewentualnie co się podkręci hihi. Proszę "wydajcie za mnie ta kase". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 ABI NF7 – 300zł XP-M 2500+ - 480zł 2x512MB Kingmax - 700zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 A moze cos na athlonie64 :arrow: athlon64 3000+ , Gigabyte K8VT800Pro , 512MB RAM np.Twinmos To luzna propozycja plyta pewnie jest cienka i mozna dostac cos lepszego w tej cenie... Ogolnie cena jest okolo 1500zl ceny podzespolow sa tu http://www.esc.pl/cennik-dump.php?PHPSESSI...6fbe5b1ff96123c :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 czesc jestem leniwy od dziecka i nie lubie uzywac szukajki. oprocz tego jestem slepy i nie zauwazam topica przyklejonego o nazwie ktora by mi mogla pomoc a innym ulatwic skorzystanie z forum. czy odwalicie za mnie brudna robote szukania tak zebym bezstresowo mogl kupic komputer i miec swiety spokoj a w razie czego wyzalic sie na forum a na was wieszac psy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 abit nf7 barton mobile i 2x512 hynix d43 i nic więcej nie trza :google: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleksander! Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Logan"]czesc jestem leniwy od dziecka i nie lubie uzywac szukajki. oprocz tego jestem slepy i nie zauwazam topica przyklejonego o nazwie ktora by mi mogla pomoc a innym ulatwic skorzystanie z forum. czy odwalicie za mnie brudna robote szukania tak zebym bezstresowo mogl kupic komputer i miec swiety spokoj a w razie czego wyzalic sie na forum a na was wieszac psy? O losie, zawsze musi się znaleźć jakiś zakompleksiony człowiek, który musi sobie ulżyć ubliżając i wyzywając innych... Drogi [hS.4f] Logan dziecinko... Raptem jesteś od czerwca na tym forum, zachowujesz się jakbyś pozjadał wszelkie rozumy. Zapomniałeś już, jakie były twoje początki na tym boardzie? Tak? To ci przypomnę. http://forum.purepc.pl/about77516.html&highlight= Walnąłeś topica (a mogłeś szukajki użyć) jakie chłodzenie kupić bo się bałeś żeby nie przepłacić i nie kupić shitu. A teraz się czepiasz mnie, jak chcę rozsądnie zainwestować ciężko zarobione 1500 zł... Ech są ludzie i parapety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 no to znajdz mi odpowiedz na chociaz jedno pytanie jakie tam zadalem no prosze. a ty masz przyklejony topic o zestawach komputeroych. a na forum jestem troszke dluzej niz od czerwca (juz nawet wiem co to jest banan, szkoda ze admini nie chca o tym podyskutowac:/) komplesy swoje mam, ale zaden z nich nie dotyczy sytuacji kiedy na forum co 2 topic to albo temperatura, albo resety, albo co kupic za x zlotych. ale jakbys znalazl w szukajce odpowiedzi na jakiekolwiek pytanie ktore zadalem w tamtym topicu to bardzo bede wdzieczny. bo ja nie znalazlem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 [hS.4f] Logan... A powiedz mi skad ten czlowiek ktory zalozyl topic ma wiedziec jaki sprzet kupi ? To jest akurat temat ktory mozna zakladac ile raz sie chce.. Przyczyna resetów czy przegrzewania sie komputera jest prawie zawsze taka sama i taka pozostanie.. A topic "Co kupic za 1500zł" Co moze mi powiesz ze ma sobie znalesc w szukajce taki topic np sprzed 3 miesiecy gdzie ceny byly calkowicie inne.. Czy moze ma przeczytac wszystkie wątki o Abicie NF7 Epoxie 8RDA zeby sobie porównac ktora plyta jest dla niego odpowiednia.. Człowieku pomyśl zanim coś walniesz bo takim zachowaniem odstraszasz nowych uzytkowników tego forum.. Niezamierzam sie z nikim przezbywac bo jesli zaraz napiszesz mi cos w odwecie to bedzie to tylko i wyłącznie świadczylo o Twoim poziomie.. Tak wiec lepiej zachowaj resztki swojego honoru i nie przezbywaj sie o głupoty.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 ja bym napisal w topicu o zestawach komputerowych. tam siedza ludzie ktorych to interesuje i ludzie ktorzy maja sile pisac po raz setny te same rzeczy. ale ja jestem niehonorowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...