zielony2 Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Kumpel przyniusł mi dysk bo niby miał tam wira i pokręcił coś z partycjami. Więc ja mu to z robiłem "fdisk-iem" i teraz ma 2 partycje ale gdy chce sformatować którąś z nich to na 20% wyskakuje komunikat "próba odtworzenia jednostki alokacji" no i teraz nie wiem co z tym fantem zrobić ?? prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 no to kumpel ma na dysku bad blocki. jesli sa to mechaniczne bledy spowodowane na przyklad upadkiem dysku itp. to masz problem. Jesli jestto blad fizyczny to mozesz probowac ratowac dysk np. hddregenerator. Edit by Sikor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Nyny, zastanów się co piszesz publicznie. Od tego masz PW, mail'a czy GG. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 okok troche dawno nie zagladalem do regulaminu i nie wiedzialem ze sie cos zmienilo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...