fth Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Witam, gdzie na plycie ECS K7VZA znajduje sie zworka do przestawienia, zeby duron 1600 poszedl ze swoja predkoscia? po aktualizacji biosa procesor jest widziany jako duron 1500+. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 rozumiem ze chodzi ci o zmiane FSB na 133 Mhz ?? to ja mam zaraz obok slotow pamieci 2 zworki a jak je prezestawic to poszukaj w instrukcji z plyty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fth Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Wiem, ze prosze o wiele i trzeba anielskiej cierpliwosci, ale nie mam tej instrukcji :) Jak ustawic te zworki aby poszlo na 133 MHz? Z gory wielkie dzieki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Odwrotnie niz sa :P TAK JEST : .++ ++. ustaw odwrotnie ;) ++. .++ mam nadzieje ze mnie zrozumiesz ;) :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...