ma3ek Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Freddie Chopin pisał Ci już przecież, że takie rozwiązanie nie ma sensu.. nie można powiedzieć, że w układzie zamkniętym pompka bardziej ciągnie albo bardziej pcha. woda wypchana z pompki (ruchem wirnika) przez, nazwijmy to, OUT sama zasysa wodę przez IN. nie wiem jak prościej to można wytłumaczyć :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lot123 Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Wystarczy w pojemniku wodnym aby byl maly otwor i jest oki doki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddie Chopin Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>le... mal dziurka w zbiorniku... zamiast tych bzdur to lepiej zrobic to hermetycznie i jak bedziesz mial pompe nawet od paliwa do boeinga, to i tak nie wyrwie ci rurek z kroccow, bo tyle bedzie zasysalo ile wepcha... przeciez to jest logiczne ;-| (w przeciwnienstwie do wywodow o zasysaniu i innych takich bzdurnych bzdurach) AVE!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mate76 Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Nie wyobrażam sobie, żeby dobrze zmontowany i skręcony system z choinkami (bo z szybkozłączkami to trzeba uważać) mógł przeciekać. Może wystarczy wszystko poskładać jak należy i posłuchać ludzi o większym doświadczeniu? Chyba, że chcesz wynajdywać koło, ale wtedy nie podawaj nazw firm i produktów w kontekście kiepskich wyników, bo to może być mylące dla innych. Pozdrawiam, Mateusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lot123 Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Zle mnie odebaliscie ... Poprostu starm sie znalesc zloty srodek pomiedzy bezpieczenstwem a wydajnoscia ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 no offence ale kombinujesz jak kon pod gorke.. Sa ludzie z dluzszym stazem w WC i ich sluchaj a nie jakies cuda niewidy i zdziwienie ze nie dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Poprostu starm sie znalesc zloty srodek pomiedzy bezpieczenstwem a wydajnoscia !przestan pierdzielic jakies bzdury; jak sie boisz zamontowac wc w kompie to tego nie rob; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Kurde ale jestes bogaty jak masz taki sprzęt ja mam wc bez chłodnicy i ma na sprzecie w podpisie(tylko uriel na procu)max temp 38:Pwiec nie tak znowu tragicznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...