Lot123 Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Moze wie ktos jak wyciszyc zasilacz NeoTEC V4200 No-Noise Series 420W http://mcs.pc.pl/produkt384.html Zalozylem silikonowy pochlaniacz drgan REVOLTEC i nadal ostro wibruje etc. Pomocy plizzz !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Prosto :-) piszesz do nas - i załatwiamy sprawę od ręki - skontakuję się poprzez PW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Podobno ma 19dB ;) Zacznij od wymiany wentylatora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 proponuje zakupić coś takiego Pochłaniacz drgań zasilacza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Moze trafil sie jemu jakis lipny model, bo ja mam v4202 i w ogole go nie slychac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kerth Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Masz po prostu walnięty wentyl, zobacz czy jest cały - w mnie w topowerze też było coś z wentylem (cykał i wpadał w wibracje). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loobek Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 proponuje zakupić coś takiego Pochłaniacz drgań zasilacza umiesz czytac ze zrozumieniem ? Zalozylem silikonowy pochlaniacz drgan REVOLTEC i nadal ostro wibruje etc. Pomocy plizzz !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Drogi ten pochłaniacz, lepiej dać uszczelki pod śruby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lot123 Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Dokladnie tak mam ten pochlaniacz ale milo ze chciales pomoc ... Mam chlodzenie wodne i caly efekt psuje mi ten zasilacz (pewnie trafilem na pechowy model, bo wszedzie pisza ze jest dobry) Czy wentyle = wiatraki ,,, nie rozumie sorki? Czy gdybym obnizyl obroty wiatraka to nie narazil bym zasilacza na przegrzanie ? hmm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Czy gdybym obnizyl obroty wiatraka to nie narazil bym zasilacza na przegrzanie ? hmm Nie - zasilacz, bez problemu radzi sobie z wentylatorami na 6V, przynajmniej u mnie pracuje tak od maja. Od razu uprzedzam Twoje pytanie - otwarcie obudowy zasilacza, nie powoduje utraty gwarancji - pojerzewam, że któraś z łopatek wentylatora musiała się obłamać i stąd te wibracje. Tak, czy inaczej - odpowiedz na moją PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...