yakoob Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Mam problem na swoim radeonie 9500 mam pryklejone radiatory Revoltec (http://www.allegro.pl/show_item.php?item=31113484) ale z jednej strony musiałem je odkleic poniewaz zakladalem silencera.No i pojawił się problem po spiłowaniu radiatorów na odpowiednia grubosc tak aby zmiescily sie pod wspomnianego silencera nie mam pojecia czym je przykleic??!!! Pomozcie bo bicie rekordu w 3d marku stanelo w miejscu z tego powodu!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 OT: Chcesz bić rekordy 3DMarka na Silencerze? Nie żartuj.... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 najlepiej tasma termoporzewodzaca, kupisz ja na www.cooling.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakoob Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 OT: Chcesz bić rekordy 3DMarka na Silencerze? Nie żartuj.... :PAle ty głópi jesteś bosze.... tak na tym silencerze rdzeń idzie już na 405 Mhz a jeszcze nie mam pożądnej psty termo więc zamknij się jak nie chcesz odpowiadać na pytania ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 yakoob. Mechl!k Cię wkurzyl, ale wyluzuj, bo jak to zobaczy moderator, to będzie ŹLE! @mechl!k: Myślę, że można na tym sprzęcie mocno podkręcić rdzeń. U mnie akurat rdzeń slabo się kręci, więc na to nie patrz, ale jest to bardzo efektywny sprzęt. Wystarczy porównać optencjał O/C Radeona 9800 na zwykłym chlodzeniu i na Silencerze ustawionym na HI. Poczytaj testy V.3 w necie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...