Randall Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 To sciagnij te, co Ci podalem. To nie sa oficjalne stery ATI. Zorientuj sie tez jaka masz plyte glowna, to poszukamy sterow. Predzej z nimi masz cos nie tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Ur8an, Onio spokój. Zbyt nudno na forum? Może urlopik? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krwawytomi Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 OK. Plyte mam elitegroup i dalej nie wiem musisz wybrac bo ja sie nie znam na tych oznaczeniach :P : From Factor:Full ATX Chipset:SiS645DX/SiS962L nie wiem o co chodzi:P4S5A/DX+ Socket-478 fsb 400/533 wiecej ci nie podam bo nic nie pisze innego ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 A mash te stery od tego ecs na jakiejs plytce??? jezeli tak, to zrób reinstal okienek, zainstaluj te stery co mash i potem sprawdz jak to wszysto dziła!! Jezeli chcesz sie dowiedziec jaka mash płytke to wejdz, ściągnij program, zainstaluj i sprawdz: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=89212 PS. Apropos Urlopi: chętnie od szkoły, ale od forum nie!!! :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krwawytomi Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Onio nic nie dalo ... :( z reinstala sterow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 .... PS. Apropos Urlopi: chętnie od szkoły, ale od forum nie!!! :evil: No to pisz z sensem, bez wdawania się w pyskówki. BTW, od szkoły urlopu Ci dać nie mogę. :wink: Pozdrowienia Sikor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Onio nic nie dalo ... z reinstala sterow Nie sterów, ale windowsa!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krwawytomi Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 ja formata robilem gdzies 3 dni temu ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 a przed formatem tez taak było?? jezeli tak to musisz miec cos ze sterami!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Ur8an, Onio spokój. Zbyt nudno na forum? Może urlopik? Przeciez sie nie klocimy ;) nie Onio ? A juz nam chca owoce wciskac ;) Qrcze jak format nie pomogl to chyba rzeczywiscie jakies zle teraz stery :roll: :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Alibo cos ze sprzętem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krwawytomi Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Tak przed formatem bylo tak samo. Jak mialem gf fx 5200 128mb/64bit to mialem stale 20 fps. Wkurzylem sie i kupilem tego radeona i zauwazylem ze fps mi podniosl sie o 10. Zrobilem formata i nadal to samo. Powiedzcie mi, mam stery do plyty glownej ale tam nie ma instalki ( sa gotowe pliki), gdzie mam to wrzucic albo co z tym zrobic ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 No to juz wszystko jasne: te pliczki to domyslam się *.inf czyli stery. Naj lepiej powinienes sciągnos sobie nowe stery do (ty mash sisa??) bodajrze www.sis.com (chyba, jak nie to poprawcie mnie!!) ściągasz najnowszą wersje do danego chipsetu instalujesz i POWINIES miec wszystko wporzo!. JEzeli nie to musisz miec cos z ta płyta g(ł)ówną!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krwawytomi Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Wszyskto juz zrobilem i dziala mam stale 150 fps w cs. Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...