e!Gr00bY Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Może np. to? Myślę, że paru użytkowników P4S5A się ucieszy.... Release notes: - FSB modes reprogrammed: "100/100 MHz" changed from 99.6 to 100.9 MHz "100/133 MHz" changed from 99.6/132.77 to 100.9/134.5 MHz No more underclocking by default! - Several FSB modes added. New list of available modes: 100/100 MHz 100/133 MHz 133/100 MHz 133/133 MHz 133/166 MHz -> Default modes 66/66 MHz 100/150 MHz 100/200 MHz 105/140 MHz 108/144 MHz 112/149 MHz - A few hidden bios options have been enabled with amibcp. Please notice that none of these settings have been fixed or reprogrammed at all. - PCI Latency Timer - PCI slot #1 to #4 IRQ priority - PCI IDE Busmaster The default values for these settings, as well as all other settings, remain the same as in the original bios. Please note this is an alpha untested bios. For questions and comments please refer to the ecs forum at www.ocworkbench.com/ecs Cheepoman 15 September 2002 Link do pliku http://www.ocworkbench.com/bios/ecs/p4s5a/chbp4s5a.zip Thx Slayer za znalezienie tego infa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Gdybyś jeszcze to zebrał w jakąś całość i newsa z tego zrobil :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Gdybyś jeszcze to zebrał w jakąś całość i newsa z tego zrobil :) Lisku, Lisku. W kończu jak nie pisze news'ów. Od tego jesteś Ty i inny z Tweak.pl :) Ja tylko rzucam pomysł. Wrzuć to na tweak'a - autora daj Lisek, a źródło Rafał [CR]Gr00bY Mazur => Slayer => http://www.ocworkbench.com/ecs :D Wiesz - ograniczenia czasowe itd.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Gr00bY Mazur"]Lisku, Lisku. W kończu jak nie pisze news'ów. Od tego jesteś Ty i inny z Tweak.pl :) Ja tylko rzucam pomysł. Wrzuć to na tweak'a - autora daj Lisek, a źródło Rafał [CR]Gr00bY Mazur => Slayer => http://www.ocworkbench.com/ecs :D Wiesz - ograniczenia czasowe itd.... Oj Rafał Rafał... przeczytałbyś to co tak długo pisałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Oj Rafał Rafał... przeczytałbyś to co tak długo pisałem :) Przeczytałem, ale moj news był raczej przed tym co wyskrobałeś.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Gr00bY Mazur"]Przeczytałem, ale moja news był raczej przed tym co wyskrobałeś....Regulamin był zamieszczony przed tym newsem? :) Wątpie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Gr00bY Mazur"]Przeczytałem, ale moja news był raczej przed tym co wyskrobałeś....Regulamin był zamieszczony przed tym newsem? :) Wątpie... To o tym piszę - ja też wątpie aby regulamin był przed tym newsem :) Ps. Mam świadomość ile, że daty powstania postu w którym aktualnie jest regulamin. Wiem też, ze zmieniałeś pare razy ten post :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Gr00bY Mazur"]To o tym piszę - ja też wątpie aby regulamin był przed tym newsem :) Ps. Mam świadomość ile, że daty powstania postu w którym aktualnie jest regulamin. Wiem też, ze zmieniałeś pare razy ten post :)Popatrz lepiej jakiego fajnego newsika Dexter namachał :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...