RBK_20 Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 dużo już się naczytałem na forum, ale jakoś sam się nie moge zdecydować :? . Zastanawiam się nad Pentagramem Pentagram Freezone QC-80 Cu i Zalmanem 7000A-Cu czy moze Gigabyte 3D Cooler Ultra Super Silent GH-PCU31-SD? Bartek krecony bedzie na jakies 2,2 GHz. Czy ten Zalman pasuje na moją płyte? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 gigabyte ma wydajnosc do ****. zalman wejdzie, ale bedziesz musial obciac kawalek zapinki. od siebie polece sp97, bo stanial ostatnio dosc znaczne i jak zalozysz na niego zalmana f2 na lozyskach slizgowych to bedzie wydajniejszy niz 7000a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perlins Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 a ja polecę Thermalright SLK-900A ...jest odrobinę droższy od Pentagrama a kładzie go na łopatki wydajnością ... Zresztą jest tez trochę wydajniejszy od Zalmana Cu ....No i możesz wybierać do niego wentyl według upodobania bo przy Pentagramie i Zalmanie jesteś uziemiony z tym co mają fabrycznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...