Marcin_86 Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Mam dylemat. Co polecacie używać. Kartę dźwiękową Sound blaster Live 5.1 Digital, czy może SS. Mam płytę Epox 8RDA+ rev. 2.2 Proszę o szybką poradę. Co jest lepsze waszym zdaniem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 SS- jakość porównywalna do Audigy, nie obciaza tak bardzo proca... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megagames Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 A jak ci sumienie podpowiada ? 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miravo Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Wypróbuj sam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_86 Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 NO ok, spróbowałem i stwierdzam, że SS po prostu wymiata :D :D Mój Soundblasterek poszedł do kompa mojego brata. Hehe... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...