Wierzba25 Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Witam, zamierzam zakupić dwa wentylatory 80x80 z LED niebieskie i teraz pytanko do was - TAKIE Tracery są dobre czy lepiej zainwestować w TE Revoltec. A może znacie jakieś ciekawsze ( w rozsądnej cenie) Nie muszą być ciche - ważne żeby dobrze świeciły i nie padły za szybko. Czekam na wszelkie rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>PePeK< Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Te Tracery spokojnie Ci wystarczą i cena rozsądna. Moim zdanie REVOLTECi są takie same tylko trzeba zapłacić więcej bo za firme. Ale bierz TRACERY. Pozdro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 wiecie ze te tracery to green power??? (na naklejce green jest czrna naklejka z tylu :) ale swieca ladnie a na 5v ciagle ladnie swieca i sa bezglosne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 a ja bym proponowal zrobic tak jak ja, kupic crystale i je przerobic :D zarabisty efekt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 a ja bym proponowal zrobic tak jak ja, kupic crystale i je przerobic :D zarabisty efektTeż yak zrobiłem łaczny koszt to 30 kilka złotych a efekt super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Dzięki za odpowiedzi. Kupiłem te dwa Tracer'y. Lubię modować kompa ale urządzenia elektryczne wole mieć zrobione przez ludzi którzy się na tym znają :D Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 kupic all gotowe to nie sztuka, troszq samodzielnosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 wiecie ze te tracery to green power??? (na naklejce green jest czrna naklejka z tylu :)czy to ma cos wspolnego z proszkiem do prania :?: kupic all gotowe to nie sztuka, troszq samodzielnoscijezeli wydales na to tak jak napisal kolega Nicky 30 zl to za tyle sa 2 Tracery :roll: chociaz wiadomo jak sie zrobi samemu to zabawa jest duzo lepsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 kupic all gotowe to nie sztuka, troszq samodzielnoscioczywiście że masz racje - generalnie kompa moduje sam - niedługo zamieszcze fotki może (nie będzię to super mod ale zawsze coś). Ale wiatraki akurat wole mieć gotowe bo elektyk ze mnie marny. Kupiłbym te crystale - zniszczył - i w końcu zainwestował w Tracer'y... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>PePeK< Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Ja mam Titana orginalny czerwony trochę słabo go widać http://modowanie.w.interia.pl/images/all_night.jpg oraz sam zmodowałem zwykłego czarnego wentyla na niebiesko podświetlanego a świeci tak POZDRO edit: Regulamin poz. IV. 4. „Maksymalna szerokość wstawianych obrazków to 650 pikseli”. Naruszyłeś regulamin. Punkt karny dla ostrzeżenia :!: romek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kartofel Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Mam podobny problem czy kupic TRACERY czy ARCTIC :?: Pod uwage biore glosnosc pracy, zywotnosc, wydajnosc no i oczywiscie cene. Prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 wiecie ze te tracery to green power??? (na naklejce green jest czrna naklejka z tylu :)czy to ma cos wspolnego z proszkiem do prania :?: kupic all gotowe to nie sztuka, troszq samodzielnoscijezeli wydales na to tak jak napisal kolega Nicky 30 zl to za tyle sa 2 Tracery :roll: chociaz wiadomo jak sie zrobi samemu to zabawa jest duzo lepsza z ta roznica ze ja mam 120 mm a nie 80, mam za to cichszy i wydajniejszy wentyl jak te 2 tracery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Mam podobny problem czy kupic TRACERY czy ARCTIC :?: Pod uwage biore glosnosc pracy, zywotnosc, wydajnosc no i oczywiscie cene. Prosze o pomoc. ja mam takie tracery i musze powiedziec ze sa calkiem niezle :-> ciche i wogole ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...