Skocz do zawartości
Al Bundy

Bundy vga silencer :D

Rekomendowane odpowiedzi

haha przedstawiam wam mojego moda który zrobiłem dla zabicia czasu (całe 10 minut)

spisuje się znakomicie, bezgłośny (7V, i nie żeby to było pojęcie względne, ja mam bardzo wyczulone ucho) z drugiej strony pcb zamiast ciepłego jest teraz letnie czyli chłodzi dobrze

czekam na opinie :D

aha, na razie trzyma się na gumkach recepturkach :D :lol:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eleganckie, ładne, sprawdzone;) U mnie pracuje wykonane z balsy i kartonu;) Ale wyglądać wcale nie musi;) A to pryz okazyji ładne jest.

Czy to czarne to taśma izolacyjna czarna, czy inszy materiał o wygórowanych parametrach? Podaj jakiś opisik dokładny wykonawstwa, bo eleganckie to przednio;)

Pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eleganckie, ładne, sprawdzone;) U mnie pracuje wykonane z balsy i kartonu;) Ale wyglądać wcale nie musi;) A to pryz okazyji ładne jest. 

Czy to czarne to taśma izolacyjna czarna, czy inszy materiał o wygórowanych parametrach? Podaj jakiś opisik dokładny wykonawstwa, bo eleganckie to przednio;)

Pozdrawiam!

to eleganckie??

no dobra :lol:

to jest zrobione z kartonu i całe czarną taśmą izolacyjną pokryte :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozdrawiam!

to eleganckie??

no dobra :lol:

to jest zrobione z kartonu i całe czarną taśmą izolacyjną pokryte :D

No to ja chyba mam lepiej... W końcu balso-klejka z kartonem wikolem;) Ale taśmą to mi się nie chciało, liczyłem, ze uzyłeś jakiegoś sprytnego wynalazku w stylu formowanie plexi na ciepło... Ech, to lenistwo!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aha, na razie trzyma się na gumkach recepturkach :D :lol:

ja mam swoj na kropelke przyklejony. ofkors kropelka jest tyklo na zewnatrz radiatora bo powierzchnia miedzy nim, a gpu jest pokryta pasta.

Trzyma sie bardzo dobrze, na tyle ze spokojnie mozna za radiator machac cala karta ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy nie mialby wiekszej wydajnosci gdyby wiatrak dmuchal centralnie z gory na radiator a nie z boku ?

ne .. bo wtedy zostaje puste miejsce pod srodkeim wiatraka ..a tak jest wymuszony przeplyw przez wszystkie finy radiatorka :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi