Al Bundy Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 haha przedstawiam wam mojego moda który zrobiłem dla zabicia czasu (całe 10 minut) spisuje się znakomicie, bezgłośny (7V, i nie żeby to było pojęcie względne, ja mam bardzo wyczulone ucho) z drugiej strony pcb zamiast ciepłego jest teraz letnie czyli chłodzi dobrze czekam na opinie :D aha, na razie trzyma się na gumkach recepturkach :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 najpierw wlasny zalman teraz silencer :D ja cie uwielbiam :D [ot] co to za grafa? jakis gf4 chyba ale jaka firma?? bo mi by pod mobo laminat pasowal :D [/ot] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 to jest gf4mx440se :( ta karta nie jest wymagająca... niestety też nie możnba jej grafą nazwać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba_8 Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Eleganckie, ładne, sprawdzone;) U mnie pracuje wykonane z balsy i kartonu;) Ale wyglądać wcale nie musi;) A to pryz okazyji ładne jest. Czy to czarne to taśma izolacyjna czarna, czy inszy materiał o wygórowanych parametrach? Podaj jakiś opisik dokładny wykonawstwa, bo eleganckie to przednio;) Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Eleganckie, ładne, sprawdzone;) U mnie pracuje wykonane z balsy i kartonu;) Ale wyglądać wcale nie musi;) A to pryz okazyji ładne jest. Czy to czarne to taśma izolacyjna czarna, czy inszy materiał o wygórowanych parametrach? Podaj jakiś opisik dokładny wykonawstwa, bo eleganckie to przednio;) Pozdrawiam! to eleganckie?? no dobra :lol: to jest zrobione z kartonu i całe czarną taśmą izolacyjną pokryte :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>PePeK< Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Fajny pomysł (orginalny) a wykonanie tesh niekiepskie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba_8 Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Eleganckie, ładne, sprawdzone;) U mnie pracuje wykonane z balsy i kartonu;) Ale wyglądać wcale nie musi;) A to pryz okazyji ładne jest. Czy to czarne to taśma izolacyjna czarna, czy inszy materiał o wygórowanych parametrach? Podaj jakiś opisik dokładny wykonawstwa, bo eleganckie to przednio;) Pozdrawiam! to eleganckie?? no dobra :lol: to jest zrobione z kartonu i całe czarną taśmą izolacyjną pokryte :D No to ja chyba mam lepiej... W końcu balso-klejka z kartonem wikolem;) Ale taśmą to mi się nie chciało, liczyłem, ze uzyłeś jakiegoś sprytnego wynalazku w stylu formowanie plexi na ciepło... Ech, to lenistwo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziadoslaw Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 aha, na razie trzyma się na gumkach recepturkach :D :lol: ja mam swoj na kropelke przyklejony. ofkors kropelka jest tyklo na zewnatrz radiatora bo powierzchnia miedzy nim, a gpu jest pokryta pasta. Trzyma sie bardzo dobrze, na tyle ze spokojnie mozna za radiator machac cala karta ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Czy nie mialby wiekszej wydajnosci gdyby wiatrak dmuchal centralnie z gory na radiator a nie z boku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Czy nie mialby wiekszej wydajnosci gdyby wiatrak dmuchal centralnie z gory na radiator a nie z boku ?ne .. bo wtedy zostaje puste miejsce pod srodkeim wiatraka ..a tak jest wymuszony przeplyw przez wszystkie finy radiatorka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...