mechmom Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Witam! Zalozylem wlasnie do kompa siostry nowy dysk 160 GB Samsung'a i chce zainstalwoac Win XP, zrobilem tylko jedna partycje niecale 20 GB (z zamiarem reszty zrobienia spod windy) i sformatowalem (szybki format FAT32, przy 2 probie zwykly FAT32) i w trakcie kopiowania plikow z plyty wyrzuca mi niebieski ekran i podaje tam nazwe fastfat.sys... Odrazu pisze config jakby kto pytal: ECS k7s5a, Athlon 1 GHz, 256 MB DDR, GeForce2 MX 400, Lan Wie ktos moze jak sie z tym uporac? Dodam ze 2 dni temu z tej plyty instalwoalem XP na innym kompie i bylo OK... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 http://support.microsoft.com/default.aspx?...kb;en-us;810091 moze lepiej NTFS założyć :?: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechmom Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Tia, juz widzialem tego linka, ale on jest odnosnie uruchamiania WIN a ja to mam przy instalowaniu... Dziwna sprawa, w sumie ram dzis wyjmowalem bo zmienialem cooler, sprobuje zamienic kosci miejscami.. FAT chcialem zebym mogl bez problemu lazic po dysku chociazby przez otoczenie sieciowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 natknąłem sie jeszcze na motyw z kartą sieciową . Spróbuj wł/wył podczas instalacji w Biosie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechmom Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Eh nic nie pomoglo, dalem wkoncu instalke na NTFS (szybkie) i przeszlo, tyle ze w trakcie mial problem z odczytem jakiegos pliku ale jak mu sie dalo PONOW to szlo dalej... tyle ze po skopiowaniu jest restart a w jego trakcie wywala blad "ble ble bo brakuje pliku lub jest uszkodzoiny windowssystem32configsystem i zeby naprawic ten plik... :| no to naprawiam i potem sie pluje o software... no to usuwam partycje i od nowa... to samo :o tyle ze teraz podczas instalacji nie mogl skopiowac innego pliku :|... no jaja niezle z tym kompem ;( to samo z nowa plyta z windowsem (zrobilem kopie starej)... oraz to samo z nowa plyta z zintegrowanym SP2 :| Teraz instaluje na dysku na ktorym przedwczoraj jeszcze dzialal komp OK, ale niestety zdazylem go wyczyscic po wlozeniu nowego... i dalej to samo :| (teraz juz caly czas NTFS jade...) Lan mam na PCI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...