bobekk Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Witam mam pytanko :) mam problemy z grafą(artefakty) karta to 5200 tyle ze na GPU jest jakaś straszna pasta za 3 zł (firma-Manhattan) pasta ma w sobie jak mniemam opiłki żelaza co moża byc przyczyna przewodzenia prądu(próbowałem zetrzec ja nałaożyć mniej itp nic nie pomaga) potrzebuje szybkiej rady: koles w sklepie powiedział mi że nawet zwykły zupa glue tez sie sprawdzic jako medium przewodzace ciepło(poztym ze pózniej beda problemy z odczepieniem radiatora) czy to prawda? czy moge spróbować ze zwykłym klejem?(zakupy past i klejów teromoprzewodzących nie wchodzą w gre :() dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Nie, to nie prawda. Tzn. przewodzic cieplo moze i bedzie, ale nie wiem czy mozna mowic tu o jakiejkolwiek wydajnosci. Kup lepiej jakas paste - najlepiej Arctic Ceramique. POLECAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Jak nie masz $$$ na dobra pastę to kup zwykłą serwisową za 5zł (tubka, starcza na ok.35 smarowań) lub za 2zł (w woreczku, starcza na 3 smarowania) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...