Memphis Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Witam wszytkich, stwierdzilem ostatnio, ze skoro nie ma zadnej polskiej strony poswieconej jakze wspanialej dystrybucji linuxa ArchLinux, no to ja zrobie taka mala, niepozorna... Narazie koncze robic layout i jestem ciakaw, jak Wam sie spodoba - mial byc z zalozenia maly, prosty i szybki. Mozna go obejrzec tu: http://free.of.pl/m/memphis . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Na razie niewiele jest, ale jak dla mnie mozet byc :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memphis Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 No narazie chodzilo o sam layout :) Zawartosc w najblizszym czasie :D Ciesze sie, ze nie odrzuca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Wychodze z zalozenia, ze layout musi byc przejrzysty i czytelny a jednoczesnie miec w sobie pewna doze smaku i elegancji. Ostatecznie i tak najbardziej liczy sie charakter informacyjny strony - ona po prostu musi byc komus potrzebna. Przejrzystosc pomaga w znalezieniu potrzebnych informacji i tu kolo sie zamyka :-) Co prawda nie jestem webmajsterem i popelnilem w sumie jedna strone powazniejsza w zyciu, ale z wlasnego doswiadczenia "serfownika" najbardziej lubie strony proste w "dezajnie" (wrecz nawet purystycznie proste). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...