lukasz354 Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 mam plyte glowna epoxa 8RDA3I, bartona 2600+, od nie dawna mam problem z co chwila psucia sie biosu, musze go resetowac czesto, ostatnio tak mi piszczal resetowanie biosu nic nie dawalo, na drugi dzien jakos zadzialo, teraz mam ze mi raz czyta dysk i cd roma a raz nie, raz mialem tak ze siedziac przy kompie slyszalem glos jakby sie resetowal komuter ale dalej bylem w windowsie. Komputer mam juz ok. roku. Procesor sie podkreca nie cale 150mhz bo pozneij sie komp resetuje a mam jeszcze 2 wiatraki w obudowie. Prosze o pomoc z gory dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 ehh kolego a poczytales sobie temat o 8rda3i :?: tam jest tego z 10 stron wiec nawet jak nie znajdziesz odpowiedzi tam zadaj to pytanie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razielo Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 najlepiej sprawdzilbym czy tasma nie jest do d*** zalezy jaki masz zasilacz tez moze byc powodem takich awari i wgranie nowego biosu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 lukasz354 juz ci raz odpowiedzialem na to pytanie , nie musialem zakladac topica nowego , jest caly topic o rda3i i tym podobnym , co do twojego problemu sprobuj zmienic bateryjke dla biosa , wadliwosc bateryjki oznacza sie wlasnie nie trzymaniem przez bios ustawien itp smieci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...