Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem - choc typowy i nudny: jaka karte mi najlepiej kupic. Bede mial ok. 550 zlotych (granica nieprzekraczalna). Chce zmienic moja akualna na cos dobrego - z mojej obecnej grafy jestem zadowolony i zal mi jej bedzie ale czesto juz mi nie starcza... Ja osobiscie rozgladalem sie za GF3 Ti z dowolna predkoscia - ale nie jestem przekonany do konca do tego pomyslu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już widzę tą wojnę - bierz Radeon'a 8500/9000 !!! - Nie bierz GF3 itd.......... Myślę, że najlepiej jak decyzję podejmiesz sam. Ps. Ja wybrałem produkt od ATi i jestem zadowolony :)

Ps. Jeżeli ATi to poszukaj na polskim necie opisów (na TwojePc.pl jest artykuł Wojna klonów - tam są opisane Radeon'y 8500).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... tylko czy nie bede mial problemu z uaktualnianiem sterownikow. Bo do GF sa - to wszyscy wiedza. Plenia sie wszedzie, gdzie sie czlowiek nie ruszy to sa i dentki i fachmany i producentow - FULL - a jak sie sprawa ma z radkami?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba nie mozna narzekac. Jest tylko obawa, że kupisz cos taniego i trafisz na badziew................. Zdarzało sie, nawet z producentami uznawanymi za bardzo dobrych.

Pamietaj zeby kupic tam gdzie mozesz oddac do 7 dni bez zadnych wyjasnien i dostac z powrotem kase!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...