Jeshua Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Mam problem - choc typowy i nudny: jaka karte mi najlepiej kupic. Bede mial ok. 550 zlotych (granica nieprzekraczalna). Chce zmienic moja akualna na cos dobrego - z mojej obecnej grafy jestem zadowolony i zal mi jej bedzie ale czesto juz mi nie starcza... Ja osobiscie rozgladalem sie za GF3 Ti z dowolna predkoscia - ale nie jestem przekonany do konca do tego pomyslu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Już widzę tą wojnę - bierz Radeon'a 8500/9000 !!! - Nie bierz GF3 itd.......... Myślę, że najlepiej jak decyzję podejmiesz sam. Ps. Ja wybrałem produkt od ATi i jestem zadowolony :) Ps. Jeżeli ATi to poszukaj na polskim necie opisów (na TwojePc.pl jest artykuł Wojna klonów - tam są opisane Radeon'y 8500). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeshua Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 No widzisz Rafal - akurat tego nie przewidzialem :). Teraz musze przeanalizowac co tam jest na Allegro pod ATI. Dzieki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Bierz Geforce'a 3 Ti200 ! Całkiem fajne są te Pality...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 A ja stawiam na Radeona 9000 Pro chyba, że będziesz miał szczęście i dostaniesz za taką kwotę R8500. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 za 550 masz radzia 8500 z zegarami 275/275 na hynixach 3.6 w actionie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeshua Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 ... tylko czy nie bede mial problemu z uaktualnianiem sterownikow. Bo do GF sa - to wszyscy wiedza. Plenia sie wszedzie, gdzie sie czlowiek nie ruszy to sa i dentki i fachmany i producentow - FULL - a jak sie sprawa ma z radkami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plantator Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Chyba nie mozna narzekac. Jest tylko obawa, że kupisz cos taniego i trafisz na badziew................. Zdarzało sie, nawet z producentami uznawanymi za bardzo dobrych. Pamietaj zeby kupic tam gdzie mozesz oddac do 7 dni bez zadnych wyjasnien i dostac z powrotem kase!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...