giusepe Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 witam, w systemach xp/2000 mam nastepujacy problem z netem, po kilku minutach strony przestaja sie wyswietlac, net chodzi bardzo wolno, po uruchomieniu systemu zanim polacze sie z siecia, jakis program chce abym polaczyl sie z internetem, wydaje mi sie ze to jakis trojan, skanowalem antyvirem z nowa baza wirusow i jest czysto, pod winME wszystko jest OK, tylko XP/2000. Co jakis czas dostaje informacje od uslugi poslaniec o jakims patchu, domyslam sie ze to to, tylko patch kosztuje 19$ . Jezeli ktos domysla sie co to za dziadostwo to prosze o pomoc bo juz opadlem z sil, zalezy mi na xp, bo na winME niedziala mi kilka waznych aplikacji. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Wirus, inne smieci w systemie itp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...