Lagier Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 tak jak wyżej. Po wymianie karty graficznej na GF4 w windzie XP mam małe kłopoty z monitorem i potrzebuję oryginalnych driverów do niego może ktoś z was wie gdzie moge je dostać. p.s. wiem że mój monitor jest mało popularny w polsce (kupiłem go w niemczech) ale może ktoś z was się z nim spotkał i wie gdzie moge poszukac driverów do niego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Na stronie producenta są sterowniki tylko do serii EZ, BM, MF, PRO, PV, PX, PS, PT, PA, SA, SM, PR, PD. Na pewno nie pomyliłeś serii? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Gr00bY Mazur"]Na stronie producenta są sterowniki tylko do serii EZ, BM, MF, PRO, PV, PX, PS, PT, PA, SA, SM, PR, PD. Na pewno nie pomyliłeś serii? nie na napewno nie tak mam w książce i z tyłu na monitorze dla pewności nawet przed chwilą ściągnąłęm jego fotkę i wszycho się zgadza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 spox coś znalazłem na stronie producenta. Była seria DX zara bede sprawdzał :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 A na jakim adresie sprawdzałeś? Bo ja patrzyłem bodajże na www.proview.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Gr00bY Mazur"]A na jakim adresie sprawdzałeś? Bo ja patrzyłem bodajże na www.proview.com nie to nie jest adres producenta tzn. owszem ale producenta okularów nieźle się naszukałem żeby znaleźć stronkę firmową dopiero trafiłem tam przez adres www.monitorklinik.com a konkretny adres ProView brzmiał coś w stylu www.proviewintl.com 8O dziwny nie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Gr00bY Mazur"]A na jakim adresie sprawdzałeś? Bo ja patrzyłem bodajże na www.proview.com Kurde - pomylił mi się adres... Miałem na myśli oczywiście http://www.proview.net/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 A tak apropos tego problemu to pomimo zainstalowania driverów nie zniknął. A polega on na tym że ekran resetuje mi się podczas przechodzenia z trybu 2d w 3d albo przy zmianie rozdzielczości lub odświerzania (nie zawsze ale czasami się to zdarzy najczęściew w 3dmarku2001 kiedy loadinguje daną "grę" a po loadingu przechodzi do testu wtedy to następuje reset monitora). Te resety nie są normalne bo monitor zrobi pstryk :) i dopiero po chwili widzę obraz który jeszcze troszkę chodzi na boki (tak jakby kończyło się odmagnesowywanie) i dopiero za chwilkę drugie pstryk (już cichsze) i jest ok. Pamiętam że działo mi się tak na starej karcie jak miałem drivery 7.80 pod winkiem SE. A tego zupełnie nie rozumiem mam to samo na wszystkich rodzajach detonatorów. Może spotkałeś się z takim zjawiskiem??!!! Jeśli masz jakieś rady to wal śmiało :) pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Spotkałem się już tym, ale nie pamiętam na jakim monitorze. Przypominało to reset moniotora przy jakiejkolwiek zmianie rozdzielczości. Wg. to da się przeżyć i nie jest to "chyba" jakimś wielkim problemem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Gr00bY Mazur"]Spotkałem się już tym, ale nie pamiętam na jakim monitorze. Przypominało to reset moniotora przy jakiejkolwiek zmianie rozdzielczości. Wg. to da się przeżyć i nie jest to "chyba" jakimś wielkim problemem. przeżyć się da tylko zastanawiam się czy nie będzie jakoś negatywnie wpływac na monitor :? Tak czy owak chyba zostane przy tym xpeku bo na tych driverkach 40.41 to żaden system mu nie dorówna :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...