GreeN_DG Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 nie mowie do ciebie :P ja też .... 8O :D nie no żart.. wiesz Arnie chodzilem przez 5 lat do technikum z kumplem o tym sammym przezwisku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 kto mi bedzie bany sciagal ? ------>paranoik ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Nareczka :] Wracaj szybko :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 no to sie zacznie paranoja :D...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 no to sie zacznie paranoja :D...... ... a już nie jest ? (tak z 2 lata ?? :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Serwer chwilowo nie moze obsluzyc Twojego zapytania ze wzgledu na zbyt duza ilosc jednoczesnych polaczen. Prosimy sprobowac ponownie za kilka chwil." eeee wlasnie pierwszy raz cos takiego misie pojawilo przez 5 minut nie mogelem wejsc na tweaka, czyzby juz jakeis zmiany ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Serwer chwilowo nie moze obsluzyc Twojego zapytania ze wzgledu na zbyt duza ilosc jednoczesnych polaczen. Prosimy sprobowac ponownie za kilka chwil." eeee wlasnie pierwszy raz cos takiego misie pojawilo przez 5 minut nie mogelem wejsc na tweaka, czyzby juz jakeis zmiany ? no jak by to powiedziec yyyyyyy ja mam ostatnio coś często problemy z wejściem .. czyżby coś sie sypało ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Serwer chwilowo nie moze obsluzyc Twojego zapytania ze wzgledu na zbyt duza ilosc jednoczesnych polaczen. Prosimy sprobowac ponownie za kilka chwil." eeee wlasnie pierwszy raz cos takiego misie pojawilo przez 5 minut nie mogelem wejsc na tweaka, czyzby juz jakeis zmiany ? no jak by to powiedziec yyyyyyy ja mam ostatnio coś często problemy z wejściem .. czyżby coś sie sypało ?? ciagle wszyscy o tym mowia, a ty spisz? za slaby mamy serwer w stosunku do ilosci odwiedzajacych i sie juz nie wyrabia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Marco włączył takie ograniczenie... imo bardzo dobry pomysł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 lepsze to niz czekanie po 1/2h na jedna strone.. tak przynajmniej 250 osob na raz moze byc 'hepi' ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 to ja sie nie wylogowuje i bede ciagle happy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 bądź happy :) co to reklama era tak tak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 bądź happy :) co to reklama era tak tak :)taa ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 to ja sie nie wylogowuje i bede ciagle happy :P To nie pomaga, w trakcie też się czasem zdaża 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 marco wszystko przemyślał ;] najgorsze jest to w momencie pisania posta :/ :/ :/ bo nie wiesz, czy zapisało, czy nie... i wtedy zdarzają się debilki ;] tzn. dubelki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Dobra nie ma Marco. Idziemy na piwo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 :wink: powodzenia na nowej drodze marco- z Bogiem :wink: :wink: BTW ciekawe co sie bedzie działo za dyktatury ParanoiKa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Będzie więcej bananów bo on wkoncu jest banana master. Ja mam w bloku jedną maUpkę więc ona potrzebuje banana jak to małpiszon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Dobra nie ma Marco. Idziemy na piwo ;] teraz to z marco mozna isc na piwo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 no to ja stawiam 1 kolejka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...