Skocz do zawartości
medievil

Nokia 6230 i jakość zdjęć i filmów

Rekomendowane odpowiedzi

czesc, pozyczylem od kolegi bluetootha pod usb ale nie dal mi plytki z oprogramowaniem do tego bo nie mogl znalezc i wykrywa mi jako USB DEVICE i pokazuje znak zapytania. Chcialem sobie zrzucic filmy i zdjecia z 6230 ale nie wiem co dalej robic, a robie to dopiero pierwszy raz :)

Pomoze ktos :?: :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest to taki modul http://www.cyber-blue.com/english/product/...sb/blueusb.html z tym ze jest w bialym kolorze.

Ok juz sobie poradzilem, teraz moge zrzucac fotki i filmy na dysk, ale nokia PC Suite nie widzi telefonu a chcialem sobie jakies dzwonki wgrac i tapety :evil: :evil:

Update: juz se tez poradzilem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zmienilem temat zeby nowego nie zakladac .

Wiec tak, jakosc zdjec jest elegancka, mp3 wgrane do telefonu tez sa bez zarzutu (korektorem mozna sobie ustawic niskie, srednie i wysokie tony), radio tez jest spoko tylko antena czasami slabo lapie sygnal, natomiast jakosc filmow z kamery jest wrecz beznadziejna, nie wiem, moze cos zle robie, ale po zainstalowaniu Quick timea jakos nagranych filmow nie rozni niczym od tych odtwarzanych z telefonu, male okienko i malo co mozna zobaczyc.

Da sie to jakos polepszyc :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No raczej takie same bo to sa aparaciki VGA wiec nic lepszego z nich sie nie wycisnie, a do nagrywania video i tak najwieksza rozdzielczosc do nagrywania to 174x132; ~8 klatek na sekunde, przy mniejszej mozna uzyskac ~15 klatek/sekunde...

no tyle chcialem wiedziec, dzieki Roki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi