tomlacz5 Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Cześc to znowu ja i znowu z tym samym problemem :D .Kurde no jestem jakis nietomny juz trzy płytki zmarnowałem na tego xpeka ktorego chciałem połaczyc z sp2 no ale dalej klapa.Ps robie to za pomocą AutoStreamera no i jakos mi to nie wychodzi :( .Tzn moje pytanie teraz bedzie dotyczyc tego : czy ja wypełnie te wszyskie pola w tym programie(AutoStreamer) to czy to bedzie dobrze ???.2 pytanie :Po zakonczemiu u mnie wychodzi całośc spakowana winrarem czy to dobrze ?? . 3 pytanie :co pózniej nalezy zrobić [(z tego co wiem to nalezy wypalić na płytke (spakowane czy nie ale raczej spakowane ??:) ].Po 4 co zrobic zeby w kocu załapało i ujrzało płytke podczas ponownego uruchmienia kompa [zaznaczam ze w biosie wszystko jest ustawione tak zeby czytało cdrom]No i po 5 czy podczas nagrywania nalezy to wypalac jako dysk z danymi czy jakos inaczej [ps mam nero expres ] No i to by było na tyle Sory ze tak ciagle wracam do tego samego ale lubie zeby wszystko było tak jak byc powinno :) Czekam na odpowiedz kogos zyczliwego :wink: a tym którzy juz na moje wczesniejsze posty na ten temat odpowiedzieli z góry dziekuje i prosze o więcej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Wypalasz jako "Obraz dysku albo zapisany projekt". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomlacz5 Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Dobra ale z tego co widze to Jako obraz dusku albo zapisany projekt moge zapisac to tylko w postaci takiej jakiej jest czyli spakowanej winrarem :) Jak sie myle to mnie popraw :) bo jestem jeszcze cienki w tych sprawach :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 TO NIE JEST SPAKOWANE WINRAREM> TO JEST ISO - OBRAZ PŁYTY CD!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomlacz5 Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Hmmm to coś kurcze żle robie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomlacz5 Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 W każdym bądz razie dzieki za odpowiedz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomlacz5 Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 A jednak :) Twoja uwaga zeby wypalić to jako "Obraz dysku albo zapisany projekt" okazała się słuszna :) Wielkie dzienks ,kłopot z głowy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 pytanie: lepiej zintegrowac samego Win XP z SP2 czy tez Win XP SP1 z SP2 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 pytanie: lepiej zintegrowac samego Win XP z SP2 czy tez Win XP SP1 z SP2 ? Przecież SP2 zawiera SP1. Nie ma znaczenia czy zrobisz to czystym WinXP CD czy WinXP SP1 CD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 A co do Winrara to podejscie jak najbardzije prawidlowe. Winrar otwiera rowniez ISO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyyy Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 http://xp.net.pl/art/windowsxp_sp1a_cd.html http://www.tacktech.com/display.cfm?ttid=295 http://infojama.pl/sections.php?op=viewart...ticle&artid=149 Tobie już się pewnie nie sprzyda skoro już zintegrowałeś winde z sp2 ale innym może tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...