Skocz do zawartości
tomlacz5

Połaczenie Win Xp z Sp2 Pl

Rekomendowane odpowiedzi

Cześc to znowu ja i znowu z tym samym problemem :D .Kurde no jestem jakis nietomny juz trzy płytki zmarnowałem na tego xpeka ktorego chciałem połaczyc z sp2 no ale dalej klapa.Ps robie to za pomocą AutoStreamera no i jakos mi to nie wychodzi :( .Tzn moje pytanie teraz bedzie dotyczyc tego : czy ja wypełnie te wszyskie pola w tym programie(AutoStreamer) to czy to bedzie dobrze ???.2 pytanie :Po zakonczemiu u mnie wychodzi całośc spakowana winrarem czy to dobrze ?? . 3 pytanie :co pózniej nalezy zrobić [(z tego co wiem to nalezy wypalić na płytke (spakowane czy nie ale raczej spakowane ??:) ].Po 4 co zrobic zeby w kocu załapało i ujrzało płytke podczas ponownego uruchmienia kompa [zaznaczam ze w biosie wszystko jest ustawione tak zeby czytało cdrom]No i po 5 czy podczas nagrywania nalezy to wypalac jako dysk z danymi czy jakos inaczej [ps mam nero expres ]

No i to by było na tyle Sory ze tak ciagle wracam do tego samego ale lubie zeby wszystko było tak jak byc powinno :)

Czekam na odpowiedz kogos zyczliwego :wink: a tym którzy juz na moje wczesniejsze posty na ten temat odpowiedzieli z góry dziekuje i prosze o więcej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi