yoginsan Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 zaklamania w postaci podluznych trojkatow wystepuja w Unrealu2004, Simach2 (rowniez dziwne paski wyrastaja z glow simom) da sie z tym zyc, ale na dluzsza mete wkurza dodam, ze DOOM3 na srednich detalach zwalnia tylko przy powazniejszej akcji... i nie wykazuje zadnych przeklaman (czyt.: smiga az milo) moj komp: 1700+ATHLON, 512MBRAM, 60GB HD, Plyta glowna L7VTA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_86 Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 A czy podkręcałeś może grafę?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 .. ekhem? ty nas informujesz ze niby 9600 to taka dupna karta czy pytasz o cos? bo z twojego posta to nie wynika o co ci biega poza biadoleniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultor Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 i po co zakladasz o tym drugi topic? jeden nie wystarczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoginsan Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 niektorzy mowia, ze mam pamieci walniete na karcie... te przeklamania sa naprawde wkurzajace - Morrowind, Unreal, Sim2 - wszedzie cos miga - TRAGEDIA!! karta jest padnieta czy co??!! a DOOM3 piekny? o co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoginsan Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 oto odpowiedz, ktora otrzymalem od sprzedajacego towar: U mnie wszystko było OK, choć na początku miałem problem z tym że na monitorze LCD karta wyświetlała kilka martwych pikseli. Pogrzebałem troszkę w BIOS'ie kompa ustawiłem parametry magistrali AGP z default'owych na własne zainstalowałem DirectX 9.0 i było wyszystko w jak najlepszym porządku. czy ktos mi teraz powie, ze mam zrypana karte? POMOZCIE!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Zapusc 3d marka i zobacz czy tam sie cos dzieje ale na moj gust karta ma padniete pamieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ven+ Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Zapusc 3d marka i zobacz czy tam sie cos dzieje ale na moj gust karta ma padniete pamieci Z 3D markiem o b. dobry pomysl, jest dlugi i ewenualne klopoty z pamiatkami wyjda niechybnie. Moze byl zmieniany bios, moze timingi sa nieodpowiednie. Troche sie bawilem i podobne efekty byly w aquamarku (na polu makowek). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 A ja stawiam na zasilacz. Jaki masz? Takie cos sie dzialo u mnie jak mialem za slaby zasilacz. Niektore gry lazily ladnie a inne mialy przeklamania. Napisz jaka masz zasilke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...