Skocz do zawartości
yoginsan

PRZEKLAMANIA W RADKU 9600pro

Rekomendowane odpowiedzi

zaklamania w postaci podluznych trojkatow wystepuja w Unrealu2004, Simach2 (rowniez dziwne paski wyrastaja z glow simom)

da sie z tym zyc, ale na dluzsza mete wkurza

dodam, ze DOOM3 na srednich detalach zwalnia tylko przy powazniejszej akcji... i nie wykazuje zadnych przeklaman (czyt.: smiga az milo)

moj komp: 1700+ATHLON, 512MBRAM, 60GB HD, Plyta glowna L7VTA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oto odpowiedz, ktora otrzymalem od sprzedajacego towar:

U mnie wszystko było OK, choć na początku miałem problem z tym że na monitorze LCD karta wyświetlała kilka martwych pikseli. Pogrzebałem troszkę w BIOS'ie kompa ustawiłem parametry magistrali AGP z default'owych na własne zainstalowałem DirectX 9.0 i było wyszystko w jak najlepszym porządku.

czy ktos mi teraz powie, ze mam zrypana karte? POMOZCIE!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapusc 3d marka i zobacz czy tam sie cos dzieje ale na moj gust karta ma padniete pamieci

Z 3D markiem o b. dobry pomysl, jest dlugi i ewenualne klopoty z pamiatkami wyjda niechybnie. Moze byl zmieniany bios, moze timingi sa nieodpowiednie. Troche sie bawilem i podobne efekty byly w aquamarku (na polu makowek).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi