rob_e Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2002 mam problem - posiadam płytke abit bp6 i nie wiem jak ruszyc na niej PIII. Juz przerobiłem gniazdo według jakiegos tam niby dobrego schematu i nic, wiec kupiłem konwerter CPU do copermina i chodzi tylko celeron; pomimo tego ze płyta obsługuje fsb 66 - 133 to nie moge ruszyc z niczym powyzej c667... co poradzicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Moze nowy BIOS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2002 bios najnowszy jaki jest... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
man Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 a wg jakiego schematu? był kiedyś na THG i koleś go robił ... i działa... sam też mam chęć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 jest taki schemat na http://www.bp6.prv.pl/... wszystko o abicie:)) no ale jak widac niechodzi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...