misieksc Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Witam. Jak w temacie gdzie znajde dobra darmową bramke smsów do wszystkich sieci i bez ograniczeń??? Znacie jakieś ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrrysek Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 przez glupote ludzka darmowych takowych brak :) a byly i to sporo, ale ludzie nie umieja z darmowych rzeczy korzystac wiec sie pokonczyly :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregg Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Głupoty gadacie obywatele.... :lol: :lol: :lol: Ja mam taki fajny programik co się wysyła smsy do dowolnej sieci... Nazywa się SMSFREE a zrobił go ten koleś od AllPlayera Marbit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrrysek Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 o ile sie dobrze orietuje to ten programik laczy sie z orginalnymi bramkami operatorow, a wiec ma takze i limity Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregg Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Wysyłałem już z niego setki smsów jak do tej pory wszystkie dochodziły. Na żadnej sieci mnie nie zablokowało. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieksc Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 sciagłem ten programik ale on sie obsługuje sieci HEYAH !!!!! jakies inne prosze o linki !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 A to: http://www.smsowo.pl/ ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 A to: http://www.smsowo.pl/ ? :)brakHEYA :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 a psiez gg na Heyah nie idzie ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 jedno pytanko jezeli chodzi o ere , czy tylko przez strone www mozna wyslac sms czy istnieje jakis inny alternatywny sposob Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 było brać chooyaha? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieksc Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Z gg sie nie da na Heyah , nikt nie zna stron ??????? :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 www.sms.priv.pl ----> jak dla mnie najlepsza stronka i heyah dziala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 era to w ogole wszystko poblokowala juz :/ tylko ta ich bramka na eraomnix.pl pozostala. No i niezawodne miastoplusa.pl . Przy zalozeniu ok 10kont, za tylko 2,90 zł możemy przez 10 dni wysłać 300smsów do innych sieci i 3000 do plusa :) :) :) . To się chyba opłaca nie? :] . Ale jest tam jeszcze ograniczenie 5 smsów pod jeden nr z jednego konta w jednym dniu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 jakby się jeszcze dało w mieście plusa z jednego numeru kilka kont założyć.. ;) alboz numerów innej sieci ;) straszny faszyzmz tymi limitami zrobil plus.. ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieksc Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 GreeN_DG tą bramke co podałes link, niby jest wysyłanie do heyah ale jak wysyłam to nie dociera :((((( :cry: zna ktos jakies inne jeszcze ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 GreeN_DG tą bramke co podałes link, niby jest wysyłanie do heyah ale jak wysyłam to nie dociera :((((( :cry: zna ktos jakies inne jeszcze ??? jak to u mnie dziala .. testowalem na sobie :) .. na bank dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieksc Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 no ciekawe , to chyba bylo jakies przeciązenie i dlatego, tak mi sie wydaje 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 no ciekawe , to chyba bylo jakies przeciązenie i dlatego, tak mi sie wydaje 8O możliwe .. częto u nich sa problemy .. ale da się trafić na dobry moment :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieksc Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Hej znalazłem w końcu bramke bez ograniczen i wszystkie sieci co o niej sądzicie http://ssman.int.pl/?akcja=sms Naprawde Polecam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...