hitman44 Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Witam, Czy zna ktoś może darmowy program, który "robiłby" z płyty cd-rw dysk twardy? - Program taki tworzyłby nowy dysk w komputerze wyglądający jak dysk twardy (w rzeczywistości byłoby to CD-RW) i podczas kopiowania plików na taki dysk program ten nagrywałby je na cd-rw. Widziałem taki program w jakiejś gazecie tylko nie pamiętam jego nazwy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 incd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hitman44 Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 ale incd jest płatny, a mi chodzi o jakis freeware`owy program Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniels Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 incd nie jest dostępny w pakiecie Demo na www.nero.com ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilubek Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Witam Direct CD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hitman44 Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 dzięki ilubek, tego właśnie szukałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...