Xon Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Informacja od panny: W Warszawie na ul. Radzyminskiej 153 otworzono dwupoziomowy sklep zoologiczny (glownie akwarystyka). Podobno duzy wybor sprzetu, mozliwe ze jakies pompki :) Godziny otwarcia Pon-Pia 11-19 Sob 10-14. Sklep sie nazywa Diskus Zoo. Jak ktos odwiedzi sklep to moze niech podzieli sie wrazeniami. Nie mamy nic wspolnego z tym sklepem to nie reklama :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Qrde! Ja tu już myślałem, że jakieś super-tanie bloki wodne czy co, a tu takie coś... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Qrde! Ja tu już myślałem, że jakieś super-tanie bloki wodne czy co, a tu takie coś... ;) hehehe ja też tak myslałem(bloczki, szyny miedziane :mrgreen: ) a tu zonk :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Dokładnie... człowiek sie napala, a tu mu pompki wodne oferują i pokarm dla rybek... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRZYN Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 HA to nic ja oprócz tego miałem nadzieje że to gdzies w okolicy katowic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Ja też znam fajny sklep dla budujących WC (i nie tylko) http://www.castorama.com.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURTUS Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Dokładnie... człowiek sie napala, a tu mu pompki wodne oferują i pokarm dla rybek... Makonar na na priv mowiles ze nie trawisz WC tzn ze niejestes jeszcze gotowy robic akwarium z komputera :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 O, zamiast latać za szope wybuduję sobie WC :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...