mateusz012 Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Witam, obecnie mam mysz Genius NetScroll+ i chciąłbym kupić coś lepszego....np. Logitech MX310. Co sądzicie o tej myszce?? jak się ona sprawuje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P0Z Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Dobrze zaprojektowana, solidna mysz :) Polecam, chociarz przerzucilem sie na mysz bezprzewodową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Hm dobra myszka. Mam ja od jakichś 6 miesięcy. Jedyna jej wada to scierajace sie napisy. Jesli masz troszke więcej kasy to kup cos lepszego. Ostatnio był nawał tematów o myszkach poszukaj moze znajdziesz jakies ciekawe opinie odnosnie innych modeli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ff1 Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 jakies 1,5 miecha temu kupilem mx310.Po 1 dniu wysiadl czujnik optyczny,zanioslem do sklepu-czekalem z3 tygodnie-przywiezli mi nowa.Przynajmniej tak powiedzieli.Ta ,,nowa" zaczela szwankowac po 3 tygodniach-przycisk lewy puszczal podczas dlugiego przytrzymania.Po 25 dniach otrzymalem nowa.Ta od 2 tygodni na razie chodzi bez zarzutu. Generalnie ta mysz jest super tyle tylko ze rodzi sie pytanie: czy dystrybutorzy moga sobie pozwolic na sprzedaz detalistom uzywanych myszek (nie wierze bowiem by to byl przypadek ze mi tak ten model padal).Kupilem obie w firmie simmtech w bialymstoku.Firma ta jest znana ze sprzedazy po niskich cenach ale takze ze sprzedazy produktow ktore dziwnym trafem padaja jak muchy podczas gdy sa to produkty powszechnie uwazana za dobre (moj przyklad). To pytanie kieruje do gigabyte warszawa bo stad pochodzily moje felerne myszy!CZY WY SPRZEDAJECIE UZYWANE PRODUKTY PO ZANIZONYCH CENACH??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 sciera sie plastik,mala,niewygodna i ma kabel :] mam i polecam - http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8777 lub wersja z kablem - http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8775 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz012 Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 sam nie wiem.... troszeczke droga ona. Na początku chciałem kupić MX510, ale droga jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 MX310 kosztuje 165zl,a IE 4.0 -188zl ...no tak ogromna roznica :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 No qrcze czlowieku, przeciez takich temaptow jest juz duzo. Poczytaj sobie tam opinie uzytkownikow, a napewno bedziesz wiedzial. Zreszta kazdy ma inna reke i inne wymagania, bo np. ja zdecydowalem sie na cos wiekszego (mx500). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz012 Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 ja mowie, że MX510 jest drogi (jak na myszkę) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 to sie zdecyduj o co pytasz :? pytales o MX310 ktory kosztuje 165zl i jest dla ludzi z malymi raczkami,a za 23zl wiecej masz IE 4.0 ktora jest IMHO lepsza od MX500/510 (mi przynajmniej lepiej lezy w lapie :] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz012 Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 sam juz nie wiem.... a może wziąłbym tego Microsoft, chioć szczerze mówiąc wolałbym Logitech. Ale jak coś to wezme przewodowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 zalezy do czego ci ta myszka potrzebna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz012 Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Do gier, przeglądania stron www itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 do gier to tylko logitechy/mx'y jaki wybierzesz to tylko zalezy od twojej łapy - zaden z tych najlepszych modeli NIE GUBI SIE (mowie o przewodowych) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz012 Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 chyba się skuszę na tego MX310. W http://www.arest.pl jest za 155zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 nie kupuj mychy do gier z internetu ... przyloz najpierw do lapki czy pasuje , czy nie za mala/duza ... taka wygoda dostepna np. w kazdym MM. wogule najlepiej jakbys mial okazje chwile na takiej myszy pograc u kogos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz012 Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Arest to "zwykły" sklep. Staram się unikać sklepów internetowych, kiedyś dopłaciłem w Barwkomp.pl aby znaleźli mi egzemplarz R9500 z 8 potokami, a oni niedość, że dali mi zupełnie uszkozony egzemplarz, to w dodatku nie chceli oddać pieniędzy. W sumie karty, ani kasy nie miałem ponad 2 miesiące!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz012 Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Kupiłem już MX310 i muszę przyznać, że to fajna mysz :D Jedynym kłopotem, jest przycisk po prawej stronie, którego będąc praworęcznym nie ma możliwości wciskąć, a i przycisk "Switch" (poniżej rolki) też trudny w używaniu, ale i tak polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmateusz Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 a wie moze ktos jak zmusić mx500 do wspolpracy z mozilla firefox? 3 przycisk (rolka) nic nie robi (normalnie otwieral nowa zakladke) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz012 Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Też na początku miałem problem i chciałem się zapytać, ale sam to odkryłem. Ustaw owy przycisk na "Middle Button" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmateusz Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 to jeszcze jedno pytanie: nie dziala mi w mozilli Cruse down, cruse up dziala, w ie obydwa dzialaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz012 Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 U mnie wszystko działa... może jesteś na samym dole strony i dlatego niżej się nie przesuwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz012 Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Czy powinno się do tego MX310 stosowac podkładki pod myszkę?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 tak bo mxy osiagaja pelna idealnosc dopiero przy uzyciu dobrej podkladki czyli raindrop/steelpad/icemat i inne www.h4g.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Najlepiej to jak ktos wybiera myszke , to idzie do sklepu i sobie ja przymieza do reki .( potem czytaopini userow co uzywaja dluzej mychy i po klopocie ) A po drugie to moze by sie meteusze nauczyly uzywac opcji zmien , a nie pisac po zdaniu i nowy post . A po trzecie opcja szukaj . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 MX310 kosztuje 165zl,a IE 4.0 -188zl ...no tak ogromna roznica :] IE 4.0 = 139pln Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KrzysieK_ Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Również polecam IE 4, Ja posiadam IE wireless 2 (to samo tylko bez kabelka) i nie mam żadnych zastrzeżeń, kursor chodzi płynnie, nie pamiętam kiedy bateryjki ostatnio wymieniałem a mam tylko jedną bo tak jest lżejsza :D i za to lepiej sie trzyma w łapie od logitecha :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...