the_joker Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 na wstepie chcialbym zaznaczyc ze totalenie jestem zielony w tych tematach, wiec nie piszcie do mnie skrotami bo i tak ich nie rozumiem :) sprawa jest taka: mam gainwarda geforce3 ti200 i zakupilem vga silencera bo wszyscy pisali ze sie montuje cacy. tymczasem ja nie moge zamontowac tego na swojej karcie. dziurki w radiatorze sa za wasko o jakies 2-3 mm. do tego zachacza o sledzia, chociaz jego zawsze moge wykrecic. pytanie moje wiec jest takie jak to mozliwe ze inni montuja silencera na tej karcie a ja nie moge :( zostala mi juz tylko grafa do wyciszenia i zalezy mi bardzo zeby cos z tym fantem zrobic. druga sprawa: jezeli sie okaze ze sie po prostu nie da zamontowac silencera to chce zalozyc jakis radiator (typu zalman ZM-NB32J) tylko do tego trzeba jeszcze jakis wiatraczek, a ja nie mam pojecia jak i gdzie zamontowac cos takiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Vga Silnecera na pewno da sie zamontowa, wiem co mam na swoim gf3 :D. Wydaje mi sie że próbujesz, go przymocować, co tych dziórek z metalową obręczą, masz go zamontować w te otworki gdzie był orginalny cooler Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_joker Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 nie no az taki nierozgarniety nie jestem, wkrecam w dobre dziurki, te ze srebran obwodka sa nawet za male wiece nawet jakbym chcial to nie wejdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 W kazdym razie to grun, żeby trafić we właściwą dziure :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_joker Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 jeste jeszcze jedna opcja. zrobic nowa dziure :) popoludniu atakuje do garazu no chyba ze ktos cos wymysli i mi podpowie co robic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 jeste jeszcze jedna opcja. zrobic nowa dziure :) popoludniu atakuje do garazu no chyba ze ktos cos wymysli i mi podpowie co robic Czy tylko ja mam jakieś skojażenia..? zrób fotki... łatwiej będzie ci pomóc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_joker Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 wlasnie dokonalem pomiarow i okazalo sie ze rozstaw dziurek na radiatorze jest 52mm a stopki od silencera 54mm ! to chyba nienormalne, nawet stopka nie pasuje do radiatora! foty: zdjecie 1 zdjecie 2 zdjecie 3 zdjecie 4 [edit] napisalem do firmy od ktorej kupilem silencera i tam mnie poinformowano ze to normalne ze rozstaw jest inny, ale nie rozumiem jak to moze byc normalne ja tego nie mozna do siebie przykrecic prosto. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariolife Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 niech ci kitu nie wciskają z tym rozstawem ,ja załorzyłem tego arctica (rev.3) na identyczną kartę i wszystko gra,no prawie bo śledz troche chaczy ale wezme rozpiłuje go troche i będzie git. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiaad Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 ja porponuje przejrzeć strone 32 wypowiedź.. "Bartolomius" może pomoże ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_joker Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 mozna prosic linka bo nie moge znalezc wlasnie zajrzalem na strone producenta, gdzie sa podane wymiary http://www.arctic-cooling.com/en/products/...tibility_en.pdf dluzsza odleglosc mierzy dziurkami na radiatorze powinna wynosic 51mm a u mnie jest 49mm, ewidentnie tu cos smierdzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 No to wyslij do nich tego linka lub cale zdiecie i powiedz ze to nie jest normalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_joker Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 tak wlasnie zrobilem, to mi napisali zebym odeslal, ale przyjmuja tylko zwrot towaru jezeli nie ma sladu uzywania, tylko ze ja nie chce go zwrocic tylko zlozyc reklamacje, w koncu ma 24 miesiace gwarancji. ogolnie ciezko sie z kolesiem dogadac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Faktycznie jakiś lewy ten Silencer, reklamuj go i tyle, muszą to uwzgelnić, i najlepiej załacz te foty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...