Elektron Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 mam takowy problem, mam taki odtwarzacz mp3 i zeby nagrac utworki na karte zeby odtwarzal je potrzebny jest program real jukebox for panasonic ktory chodzi pod windowsem XP, posiada ktoś lub wie gdzie moge go znaleźć, googlowalem ale nie znalazlem nic :? za pomoc bardzo dziekuje. ( mam plytke z oprogramowaniem panasonic media menager, ale tylko pod win 98 ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 z ciekawosci zajrzalem i oto co zobaczylem Released date: December 1969 :D nie wiem czy jeszcze robia do niego oprogramowanie w takim razie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Wszystko co ma w nazwie "Real" sux.... like realplayer czy real madryt :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Nie wiem co masz za problem. http://catalog2.panasonic.com/webapp/wcs/s...h?storeId=11251 downloads -> SD time wasted: ~17sec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...