ducat Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Panowie mam "mały problemik" czy da sie rozpakować uszkodzone archiwum RAR? Jest jakiś "extraktor" który sobie z tym poradzi. Dodam ze jest to baaaardzo duze archiwum ok. 350 megasów //dużo rzeczy które jak strace to kaplica nie do odzyskania//. Cytuje komunikat: "Archiwum ma niewłaściwy format lub jest uszkodzone" Prubowałem RAR-em i Totalem - ale coś mi się zdaje ze takie "zwykle" pakery sobie nieporadzą. PS Może to być też soft pod linuxa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Mam ten sam problem Win Rar wywala Bad Block Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 W winrar masz opcje do naprawiania spakowanych plikow , pobaw sie tym . Jezeli jzu to robiles , to niestety ja nie pomoge . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ducat Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 W winrar masz opcje do naprawiania spakowanych plikow , pobaw sie tym . Jezeli jzu to robiles , to niestety ja nie pomoge . Niestety nie da się tak zrobic ponieważ, archiwum wogóle się nieotwiera: (klikam ikonke i wyskakuje komunikat - patrz wyzej). To nic, jak by ktoś miał jakiś koncept - co z tym zrobić to bym prosił, sam też będe szukał rozwiązania - jak mi się uda to opiszę co i jak, może się komuś przyda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Sproboj z najnowsza wersja winrara. Czasami jak archiwum jest skompresowane nowsza wersja niz masz zainstalowana robi taki problem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Bo tak to jest jak się nie pakuje ze standardową kompresją! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ducat Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Bo tak to jest jak się nie pakuje ze standardową kompresją! Ale ze standardową było :?. Znalazłem coś takiego jak ArchiveXpert - juz lepiej bo otwieram, kombinuje dalej ... PS Wasze podpisy: wszyscy mają Ti 4200!!!! ja też tak chce :cry: !!! G A I N W A R D ja chce czerwonego Gainwarda!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...