drdick Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Oto moja opinia o Revoltec'u: PLUSY: -naprawdę ładne oświetlenie -chyba najtańsza świecąca klawiatura na rynku MINUSY: -mały lewy Shift (odruchowo często wciskam Caps Lock'a) -zamienione oznaczenia symboli " i @ -symbol zupełnie gdzie indziej (na dole, po lewej obok "Z") -klawisze bardzo płytkie i bardzo blisko siebie -bardzo krótki kabel połączeniowy -ogólnie wykonanie raczej tandetne :( Podsumowywując: raczej tylko dla maniaków moddingu, gra i pisze się na niej fatalnie... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 @Gua nice :) czym podswietlales ? Tatuś kupił tą klawiature w hiszpani bardzo fajna dobrze gra sie w nocy. Ma bardzo fajny kształt ergonomiczny.czy na zdjeciu w oddali lezy zegareczek Swatch'a ? Model chrono ? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasprzak Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 arcik całkiem, całkiem ale ja za te pieniądze bym wolał <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> Logitecha Ultrax (da rade włożyć kilka diod do niej i się świeci :D ) PozdrawiamMam Ultra-X Flat :) Ale gdzie chcialbys wlozyc diody? Tak zeby dobrze rozprowadzic? Zamiast 3 zielonych to luz - niebieskie wlozyc, ale podswietlic wnetrze? Skad, jakie napiecia?I ile tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel86 Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 napiecie - 3 V bo tyle mniej wiecej diody maja, podlaczasz rownolegle ile chcesz tych diod :) a skad ? to zalezy czy to przewodowa czy nie, jak przewodowa to albo pociagnij osobno zasilanie do kompa i w nim wmontuj wylacznik, albo pociagnij do zasilania z ps2 :) i wylacznik w klawiaturze. Za to jesli jest bezprzewodowa to polecam taki maly pojemniczek na baterie jaki ja mam - bardzo fajna sprawa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...