Skocz do zawartości
Lisek

Tweak.pl: Revoltec Lightboard XL

Rekomendowane odpowiedzi

Oto moja opinia o Revoltec'u:

PLUSY:

-naprawdę ładne oświetlenie

-chyba najtańsza świecąca klawiatura na rynku

MINUSY:

-mały lewy Shift (odruchowo często wciskam Caps Lock'a)

-zamienione oznaczenia symboli " i @

-symbol zupełnie gdzie indziej (na dole, po lewej obok "Z")

-klawisze bardzo płytkie i bardzo blisko siebie

-bardzo krótki kabel połączeniowy

-ogólnie wykonanie raczej tandetne :(

Podsumowywując: raczej tylko dla maniaków moddingu, gra i pisze się na niej fatalnie... :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

arcik całkiem, całkiem ale ja za te pieniądze bym wolał <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> Logitecha Ultrax (da rade włożyć kilka diod do niej  i się świeci :D ) Pozdrawiam

Mam Ultra-X Flat :)

Ale gdzie chcialbys wlozyc diody? Tak zeby dobrze rozprowadzic? Zamiast 3 zielonych to luz - niebieskie wlozyc, ale podswietlic wnetrze? Skad, jakie napiecia?I ile tego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

napiecie - 3 V bo tyle mniej wiecej diody maja, podlaczasz rownolegle ile chcesz tych diod :)

a skad ? to zalezy czy to przewodowa czy nie, jak przewodowa to albo pociagnij osobno zasilanie do kompa i w nim wmontuj wylacznik, albo pociagnij do zasilania z ps2 :) i wylacznik w klawiaturze. Za to jesli jest bezprzewodowa to polecam taki maly pojemniczek na baterie jaki ja mam - bardzo fajna sprawa :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi